RAŠOVIĆ: Morali smo da se prilagodimo bez Volkova

Trener Partizana objasnio je razloge slabije igre u revanšu protiv Širaka, a i Vladimir Volkov, umalo tragičar meča, istakao je da je bio provociran pre dobijanja crvenog kartona

  • 5

Nakon blede igre Partizana protiv ekipe Širaka u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, trener ekipe Vuk Rašović rekao je da je slaba igra rezultat nepredviđenih okolnosti.

- Da smo postigli golove iz prilika koje smo imali u prvom poluvremena bilo bi drugačije, a i morali smo da se prilagodimo situaciji posle isključenja Volkova - rekao je trener "crno-belih", i dodao:

- U našoj javnosti se stvorila slika da je Širtak slab protivnik, a to nije tako i to su pokazali u ove dve utakmice. Oni su prvaci svoje zemlje - završio je Rašović priču o Jermenima.

Vladimir Volkov je mogao da bude tragičar meča da Partizan nije prošao u treće kolo. On je u 55. minutu prejako gurnuo Fofanu i zaradio direktan crveni karton, čime je ostavio svoj tim na cedilu.

- Što se tiče crvenog kartona, bio sam isprovociran izvinio bih se svojim saigračima i svima. On me je obema rukama uhvatio za glavu, ali sudija to nije video. Na svu sreću smo prošli dalje - objasnio je Volkov.

Partizan će u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igrati protiv bugarske ekipe Ludogoreca.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miki

    24. jul 2013 | 23:26

    A koje su to sanse,ili sam ja gledao neku drugu utakmicu!??

  • Goom

    24. jul 2013 | 23:25

    Da imas obraza,ne bi rec jednu izustio. Jebo te tim,koji zavisi od jednog igraca! Brukas Srbiju!!!

  • BgPetar

    24. jul 2013 | 23:16

    Ti si malo jaci od kisele

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA