Čisora pljuje, Kličko bije (VIDEO)

Čisori nisu pomogle provokacije na merenju u petak, kada je ošamario Ukrajinca, kao ni kada ga je neposredno pre početka meča pljunuo u ringu

  • 0

Ukrajinac Vitalij Kličko odbranio je titulu bokserskog šampiona sveta u WBC verziji pošto je u subotu u Minhenu pobedio Britanca Dereka Delboja Čisoru, odlukom sudija na poene.

Čisori nisu pomogle provokacije na merenju u petak, kada je ošamario Klička, kao ni kada ga je neposredno pre početka meča pljunuo u ringu. Ukrajinac je bio apsolutno dominantan i nijednog trenutka nije ostavio ni najmanju nadu bokseru iz Zimbabvea, koji se bori pod zastavom Velike Britanije.

Ili se borio do sada, pošto ga posle nesportskog ponašanja u poslednja dva dana očekuje suspenzija britanske Federacije i pitanje je kada će se vratiti na ring, a WBC mu je zbog ispada oduzeo 10 odsto od zarade ili 50.000 dolara.

Čisora je na ring ušao u dresu Mančester Junajteda s Bekamovom sedmicom na leđima, a organizatori meča nisu mu dozvolili da prilikom ulaska preko razglasa bude puštana muzika iz špice popularne TV serije "Mućke", čiji je glavni lik Delboj Troter njegov imenjak.

Kakav problem ima Delboj Čisora nije sasvim jasno, ali da nešto s njegovim ponašanjem nije u redu potvrdio je i po okončanju meča, kada je nastavio s provokacijama prema Vitaliju Kličku i njegovom timu.

Bila je ovo 44. pobeda starijeg Klička u profesionalnoj karijeri, uz dva poraza. Čisora je posle 15 pobeda na startu karijere doživeo treći uzastopni neuspeh.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA