Čisora se potukao sa Hejom i pretio da će ga upucati! (VIDEO)

Na konferenciji za novinare posle pobede Vitalija Klička, dva bitanska boksera napravila incident, Hejov trener rasečen flašom!

  • 0

Ako Derek Čisora pokušava da oponaša egzibicionizam slavnog Muhameda Alija, čini to skroz pogrešno, okrećući ljubitelje boksa protiv sebe.

Britanski bokser nije imao mira ni na konferenciji za novinare posle poraza protiv Ukrajinca Vitalija Klička u meču za svetskog prvaka u teškoj kategoriji u verziji Svetskog bokserskog saveta (VBC). Trinaestu rundu je boksovao sa svojim zemljakom Dejvidom Hejom, a sve je otišlo toliko daleko da je Hejov trener Adam But pogođen flašom i raskrvavljen, a Čisora je zapretio zemljaku da će ga upucati!?.

Hej, koji je prošle godine objavio kraj karijere pošto je izgubio titulu prvaka sveta u verziji Svetske bokserske asocijacije (VBA) u meču s Vladimirom Kličkom, prisustvovao je konferenciji za medije u ulozi televizijskog komentatora. Njemu je na žulj stao menadžer braće Kličko Bernd Bente, koji je objavio da ubuduće neće biti nikakvih pregovora oko mečeva s britanskim bokserima, dodajući: "Za razliku od Heja, Čisora je ipak hteo da boksuje".

Hej, koji je, uprkos stavljanju tačke na karijeru, vodio pregovore o meču s Vitalijem, koji su propali, zatražio je objašnjenje od Bentea, a ovaj je nastavio:

- Dobili ste predlog, ali ste ga odbacili. Pobegli ste iz borbe pre nje. Više ne možete da pretendujete na meč, pošto nemate pojas. Čisora je, za razliku od vas, pokazao karakter. Vi ste prošli put pokazali samo palac (posle poraza od Vladimira Hej je opravdanje pokušao da pronađe u polomljenom palcu na nozi).

"Štafetu" su prihvatili Čisora i njegov promotor Frenk Voren, koji su predložili meč Heju.

- Dejvide, ti i ja možemo da se borimo u Londonu. Zato se smiri. Hej je prepreka mladim bokserima. Koči njihov razvoj. Zbog toga ću da ga naučim pameti. Ako je hrabar, mora da mi se suprotstavi. Hajde, ti i ja. Dejvide, kako ti je palac – začikivao je Čisora svog sunarodnika.

Hej mu nije ostao dužan iz publike i poručio mu je: "Imaš tri poraza u nizu"!  Oba britanska boksera razmenili su  uvrede, a onda je Čisora ustao da se obračuna sa zemljakom.

- Hoćeš li da mi sve to kažeš u lice. Hajde, reci mi.

Svađa i koškanje trajali su nekoliko minuta. Najdeblji kraj izvukao je Hejov trener Adam But, kome je staklom rasečeno čelo. Flaša je bila u Čisorinim rukama, ali je on, želeći da mu peškirom obriše krv, uveravao Buta da je mogao da ga raseče bilo ko iz njegovog okruženja.

Hej se dohvatio stativa za kameru jedne televizije, želeći da njim odalami Čisorinog trenera Dona Čarlsa, a na kraju je sa posekotinom završio i Čisora!

- Dejvide, kunem ti se Bogom, da ću te upucati! Upucaću te, kučkin sine. Zapamti! Zapaliću te ako mi ne uzađeš na crtu u ringu - besneo je Čisora.

Braća Kličko su šou posmatrali sa strane s kiselim osmesima.

- Razočaran sam što je sve ovo otišlo predaleko. Boks ne sme da bude takav. Okrvavljena lica na pres konferenciji. Borite se u ringu, a ne van njega. Iznenađen sam. – rekao je Vladimir Kličko.

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA