Dmitrović nije igrao "nameštaljku" s Partizanom

Nekadašnji reprezentativac demantovao četvrtinu navoda iz "Crne knjige", koja se tiče utakmice sa Partizanom u proleće prošle godine

  • 0

Od njega je sve počelo, a kaže da se kraj još ne vidi. Boban Dmitrović je u "Crnoj knjizi" dao izjave o nameštanju utakmica, a konkretno su pomenuta četiri meča: Borac – OFK Beograd 2:1 (17. decembar 2008.), Borac – Banat 2:1 (16. maj 2009.), Čukarički – Borac 2:1 (16. maj 2010.) i Partizan – Borac 2:0 (2. april 2011.). Ipak, u intervjuu za "Sportski žurnal" Dmitrović je rekao da se ne seća da je poslednji pomenuti meč bio namešeten.

Prva tri meča Dmitrović je već pominjao, iznenađenje je četvrti susret, duel "crno–belih" i Čačana igran u proleće prošle godine.

– Stojim i dalje iza onoga što sam pričao o utakmicama Borca sa Čukaričkim, OFK Beogradom i Banatom, ali o meču sa Partizanom ne znam ništa. Tada nisam bio član Borca. Ako je ta utakmica igrana 2. aprila 2011. godine, onda tačno znam gde sam bio. U Kraljevu sam slavio rođendan i utakmica Partizana i Borca nije me zanimala. Nekorektno od mene bilo bi da pričam o utakmici koju nisam igrao, niti sam u to vreme bio član Borca. Ta utakmica je "višak" u mojoj izjavi. Ne znam kako se našla u knjizi – demantuje Dmitrović četvrtinu navoda iz "Crne knjige".

Ostatak izjava Dmitrović potvrđuje.

- Iza svega ostalog što sam rekao i dalje stojim. Neke izjave sam i proširio, jer mi je traženo da ih dodatno objasnim - poručio je Dmitrović.

(Telegraf.rs /  izvor:  "Sportski žurnal")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA