STOJANOV: Partizan nije veličina pa da se plašimo!

Jedan od najboljih fudbalera Ludogoreca nema mnogo respekta za srpskog šampiona

  • 10

Jedan od najboljih fudbalera Ludogoreca, ofanzivni vezista, po potrebi i napadač, Ivan Stojanov smatra da njegova ekipa nema razloga da se plaši Partizana u narednom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Bugarski prvak u revanšu drugog kola protiv Slovana zabeležio je ubedljivu pobedu sa 3:0, posle 1:2 u Bratislavi, a jedan od strelaca bio je i Stojanov.

- Mislim da ćemo igrati sve bolje i bolje i jači smo nego što smo dosad pokazali - ocenio je Ivanov, verovatno misleći najviše na poraz u prvom kolu prvenstva Bugarske, koji je doveo do smene trenera.

- Ako igramo kao protiv Slovana, nema mnogo onih koji mogu da nam pariraju. Ta pobeda nam je veoma važna psihološki, jer su nam porazi i nerešeni mečevi teško pali. Sada treba da to ostavimo iza sebe i ne bavimo se prošlošću. Pobeda u kvalifikacijama za Ligu šampiona je polazna tačka novog početka. Partizan nije takva veličina da bismo ga se plašili. Treneri znaju svoj posao i pripremiće nas na najbolji način za sledećeg protivnika - izjavio je Ivanov za "7 dana sport".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA