SREĆNE TATE: Ko je sve od vaterpolista postao otac na velikim takmičenjima (FOTO)

Pre Filipa Filipovića, koji je dobio sina na SP u Barseloni, u sličnoj situaciji bili su i Denis Šefik, kome se dvoje dece rodilo dok je igrao za reprezentaciju, kao i Danilo Ikodinović

  • 0

Srpski vaterpolista Filip Filipović samo je poslednji u nizu naših "delfina" koji je tokom igranja na velikom takmičenju postao otac. Filipović je u sredu, dok je igrao meč s Mađarskom na SP u Barseloni, saznao da je dobio sina, čime je nastavio tradiciju koju su pre njega pokrenuli Denis Šefik i Danilo Ikodinović.

Tradicija je duga 10 godina, a stameni Šefik je još 2003. prvi "povukao nogu" kada mu se tokom EP u Kranju rodio sin. Tada su naši vaterpolisti osvojili zlatnu medalju.

Šefik je srećne ruke bio i tokom Svetskog prvenstva u Montrealu 2005, kada je ponovo postao otac, ali tada je dobio ćerku, a naši "delfini" su ponovo osvojili zlatnu medalju.

Za nastavak tradicije pobrinuo se Danilo Ikodinović, koji je tokom Svetskog prvenstva u Australiji 2007. dobio ćerku Hanu iz braka s popularnom pevačicom Natašom Bekvalac.

Nažalost, na tom takmičenju naša selekcija nije uzela medalju, završivši na četvrtom mestu.

Pošto je Filip Filipović saznao lepu vest usred turnira, nadamo se da će i učešće naše selekcije na Svetskom prvenstvu u Barseloni biti uspešno i da će se naši zlatni momci vratiti s medaljom. Makar zlatnom :)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA