Birčević zbog povrede napustio pripreme Srbije

Tokom dana 23-godišnji krilni centar vratiće se iz Slovenije u Beograd kako bi se obavili dodatni lekarski pregledi, a umesto njega na pripreme je pozvan košarkaš Zvezde Luka Mitrović

  • 0

Reprezentativac Srbije Stefan Birčević povredio je metatarzalnu kost levog stopala na treningu u Kranjskoj Gori i, prema prvim prognozama, sledi mu pauza od najmanje šest nedelja.

Tokom dana, 23-godišnji krilni centar vratiće se iz Slovenije u Beograd kako bi se obavili dodatni lekarski pregledi.

Ostali izabranici selektora Dušana Ivkovića treniraju po ustaljenom režimu rada u Kranjskoj Gori, gde će ostati do nedelje kad će se preseliti u Rogašku Slatinu.

Prve kontrolne utakmice u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo u Sloveniji naši najbolji košarkaši odigraće na turniru "Laško Group" koji se održava od 2. do 4. avgusta.

Ovo je veliki problem za selekciju Srbije jer je ostala bez još jednog krilnog centra. Prethodno su zbog povreda i drugih ličnih razloga selektoru otkazali Novica Veličković, Duško Savanović, Zoran Erceg i Milan Mačvan.

Prema nekim još nepotvrđenim informacijama, selektor Dušan Ivković trebalo bi da pozove naknadno Luku Mitrovića, člana mlade reprezentacije Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA