KAKAV LIK: Šveđanin dao gol i dobio crveni zbog radovanja! (VIDEO)

Džon Guideti prilikom proslave pogotka zbog nedozvoljenog načina radovanja zaradio isključenje, što je kasnije skupo koštalo njegovu ekipu

  • 0

Švedski napadač iz Fejenorda Džon Guideti je u centru pažnje holandske javnosti. Jedan od najtalentovanijih fudbalera današnjice je u meču protiv RKC mogao da bude heroj, ali je na više nego glup način ispao tragičar.

Guideti je u 77. minutu utakmice protiv ekipe iz Valvajka uzeo loptu da izvede penal pri rezultatu 0:0. Pogodio je sa bele tačke, ali je tokom proslave pogotka zaradio drugi žuti karton zbog skidanja dresa i morao je da napusti teren!? Prvu javnu opomenu dobio je samo 19 minuta ranije i prosto je neverovatno kako je zaboravio da ne sme da skida dres, jer za to automastki sledi nova "žutica". Trener Ronald Kuman je skroz poludeo nakon ove nepromišljenosti Šveđanina, a ispostavilo se da je imao i pravo.

Da nesreća nikada ne ide sama, potvrdilo se u 87. minutu, kada je RKC iskoristio bojčanu prenost i izjednačio za, ispostaviće se, konačnih 1:1. Ni tu nije kraj Guidetijevim malerima. Zbog isključenja će propustiti derbi meč narednog vikenda protiv PSV Ajndhovena.

Šveđanin je ove sezone ubedljivo najbolji igrač kluba iz Roterdama sa 18 golova u 16 mečeva. On je u Fejenordu na pozajmici iz Mančester Sitija, a navijači su nedavno čak pisali i peticiju da klub pronađe način da ga zadrži. Posle ovog poteza, broj potpisa će verovatno biti manji...

- Izvinjavam se navijačim zbog svoje gluposti i nadam se da će mi oprostiti. Osećam se grozno - rekao je Gudieti posle meča.

(Telegraf.rs / A. G.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA