TEO U ŽELJKOVIM PLANOVIMA: Srpski plej na meti Fenera!

Jedan od članova odbora turskog kluba otkrio je da se razmišlja o košarkašu CSKA kao novom pojačanju

  • 2

Dovođenjem najtrofejnijeg evropskog trenera Željka Obradovića, Fenerbahče je stavio do znanja da sprema ogroman projekat sa najvišim ambicijama.

Turski mediji su munjevitom brzinom preneli "tvit" jednog od članova upravnog odbora Fenera, Ahmeta Ozokura, koji je napisao da je Miloš Teodosić jedna od alternativa koju klub razmatra!

- Fenerbahče razmišlja o pojačanjima i igračima koji će braniti boje našeg kluba - napisao je Ozokur, a na pitanje da li je među alternativama i sprski plejmejker, kratko je odogovorio: "Da".

Novac uopšte ne manjka, tako da Obradović ima sve uslove da oformi ekipu snova, što je već počeo sa dovođenjem Nemanje Bjelice i Linasa Kleize.

Teodosić se oporavlja od povrede i nada se da će biti spreman za početak Evropskog prvenstva u Sloveniji, a nedavno se pojavila informacija da je za njega zainteresovana Barselona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    27. jul 2013 | 09:09

    Slazem se sa "Kumom" u potpunosti!!!!!! Sa Teom sigurna propast!

  • Kum

    27. jul 2013 | 07:05

    Ako Obradovic hoce titule i uspehe kao sto ih je imao do sada, neka ostane bez ovog "pojacanja", posto isti nista ne moze da osvoji!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA