SPEKTAKL U ARENI: Košarkaši dočekuju Sloveniju, Tursku i Ukrajinu!

Turnir "Trofej Beograda" biće odigran 10. i 11. avgusta u Kombank Areni, a biće jedan od poslednjih provera naše selekcije pred odlazak na Evropsko prvenstvo u Sloveniju

  • 0

Najbolji košarkaši Srbije jednu od najvažnijih provera pred Evropsko prvenstvo u Sloveniji imaće na međunarodnom turniru „Trofej Beograda 2013“ koji će se 10. i 11. avgusta održati u Kombank Areni, kao i na prijateljskoj utakmici sa reprezentacijom Rusije, koja se u istoj dvorani igra 12. avgusta u 21 sat.

Na startu „Trofeja Beograda", 10. avgusta, snage će odmeriti selekcije Slovenije i Turske (18.30), a posle njih na teren izlaze Srbija i Ukrajina (21.00). Pobednici će 11. avgusta boriti za trofej našeg glavnog grada, dok će poraženi igrati za treće mesto.

Biće to sjajna prilika da u tri dana naši navijače pruže podršku nacionalnom timu, pogotovo što će ulaz na sve me čeve biti slobodan.

Samo dan posle „Trofeja Beograda“, 12. avgusta, Beograd i Kombank arena biće domaćini još jednog košarkaškog spektakla.

Reprezentacije Srbije i Rusije odigraće prijateljsku utakmicu, za koju će ulaz u Kombank Arenu takođe biti besplatan. Meč počinje u 21 sat.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA