TRANSFERI & TRAČEVI: Iguain zvanično u Napoliju, Totenhem odbio ponudu Reala od 93 miliona za Bejla! (VIDEO)

Dvadeset i šesti dan prelaznog roka prošao je mirno, jer se mnogo više spekulisalo o mogućim transferima nego što su se isti realizovali

  • 0

Pripreme za novu sezonu uveliko su u toku, a uprave klubova trude se da zadovolje želje trenera u prelaznom roku i naprave konkurentan tim. Priča o prelasku Gonzala Iguaina iz Real Madrida u Napoli uspešno je završena, dok Madriđani još uvek nisu uspeli da ubede upravu Totenhema da pusti Gereta Bejla u "kraljevski klub" za neverovatna 93 miliona evra.

TRANSFERI

Gonzalo Iguain

Kao što se spekulisalo prethodnih dana, dosadašnji napadač Real Madrida Gonzalo Iguain potpisao je ugovor sa italijanskim vicešampionom Napolijem.

Iguain je potpisao petogodišnji ugovor, a uprava Napolitanaca izdvojila je čak 37 miliona evra kako bi dovela argentinskog napadača u svoje redove.

Žerson Magrao

Brazilac Žerson Magrao, fudbaler koji je bio rado viđen u Crvenoj zvezdi potpisao je ugovor sa Sportingom iz Lisabona.

Magrao je napustio Dinamo Kijev kao slobodan agent, a na predstavljanju je izjavio da je veliko zadovoljstvo igrati za veliki klub sa ogromnom tradicijom.

TRAČEVI

Fabio Koentrao

Uprava Napolitanaca, kao što je i obećala, otvorila je "kesu" u ovom prelaznom roku, a posle dovođenja Gonzala Iguaina, Raula Albiola i Hosea Kaljehona nameravaju da potpišu ugovor sa još jednim igračem Real Madrida Fabiom Koentraom, prenosi "Gazeta delo sport".

S obzirom na odličnu saradnju sa čelnicima "kraljevskog kluba", u Napoliju ne očekuju da će imati problema da dovedu Portugalca u svoje redove, a osim za njega zainteresovani su i za igrača Fejenorda Bruna Martinsa Indija i Davidea Astorija iz Kaljarija.

Pepe

Menadžer Mančester sitija Manuel Pelegrini zainteresovan je da dovede Pepea iz Real Madrida, pišu engleski mediji. Suma koju bi "građani" izdvojili za portugalskog defanzivca iznosi oko 15 miliona funti. 

U letnjem prelaznom roku Siti je potrošio 90 miliona funti, a u klub su stigli Fernandinjo, Hesus Navas, Alvaro Negredo i Stevan Jovetić.

Oskar Kardozo

Napadač Benfike Oskar Kardozo mogao bi od sledeće sezone da nastupa u šampionatu Turske za Fenerbahče. Iako je prva runda pregovora propala, kontakt je ponovo uspostavljen, pa portugalski mediji očekuju da će se priča uspešno okončati.

Benfika bi od ovog transfera profitirala oko 12 miliona evra na ime obeštećenja.

Džekson Martinez

Uprava Porta naći će se na slatkim mukama, jer se u trku za napadača portugalskog kluba Džeksona Martineza pored Napolija uključio i Liverpul.

Kolumbijski napadač tako bi na Enfildu mogao da zameni Urugvajca Luisa Suareza, koji će najverovatnije napustiti "Redse".

Žervinjo

Fudbaler iz Obale Slonovače Žervinjo mogao bi premierligaške terene da zameni italijanskim. Uprava Rome zainteresovana je da dovede fudbalera Arsenala, a prema pisanjim italijanskih medija postoji mogućnost da do dogovora dođe u narednim danima.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA