Neverovatan penal Edina Džeka i povreda Nastasića u pobedi Sitija (VIDEO)

Srpski reprezentativac je duel protiv "mačaka" igran u Hong Kongu napustio u 75. minutu, dok je jedini gol za "građane" opet dao BiH reprezentativac

  • 0

Fudbaleri Mančester sitija i Sanderlenda odigrali su prvi meč ove sezone. Istina, ovaj je bio prijateljski, a odigran je nekoliko hiljada kilometara daleko od Engleske.

Obe ekipe su na azijskoj turneju. "Građani" su golom Edina Džeka slavili sa 1:0, a meč je u 75. minutu zbog povrede, na nosilima, napustio naš reprezentativac Matija Nastasić.

- Još ništa precizno ne mogu da vam kažem, lekari će pregledati Matiju sutra, kad stignemo u Mančester, onda ćemo tačno znati šta je sa njegovim člankom. Zabrinuti smo, ali bolje da sačekamo. Nastasić je dobio udarac u zglob, to je deo igre, moglo je da se desi na bilo kom drugom terenu“, rekao je Manuel Pelegrini o povredi mladog Valjevca.

Aleksandar Kolarov je igrao od 62. minuta kada ga je Pelegrini uveo umesto Klišija.

Međutim, najvredniji detalj duela odigranog u Hong Kongu je neverovatno izveden penal BiH reprezentativca Džeka. Kako je to izgledalo pogledajte OVDE.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA