Fudbalski klub Partizan daje pare košarkašima!

Fudbalski klub Partizan daće košarkaškoj sekciji 50 odsto novca koji zarade od prodaje ulaznica za utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona

  • 5

Fudbalski klub Partizan odlučio je da finansijski pomogne košarkaški deo "crno-bele" porodice sa 50 posto novca koji zarade od prodaje ulaznica za utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Ludogoreca!

Na ovakav potez uprava fudblaskog kluba odlučila se zbog nedavne izjave predsednika košarkaša Partizana Predraga Danilovića da "već sada može da stavi katanac na klub", a direktorka marketinga Snežana Filipović potvrdila je ovu informaciju.

- Da istina je. Još uvek ne mogu ništa zvanično da potvrdim. Takav plan postojao je još za utakmicu drugog kola kvalifikacija protiv Širaka. Mi se osećamo kao jedna velika porodica i ovo ne bi bio prvi put da FK Partizan pomaže KK Partizan. Iako svi znamo da finansijska situacija nigde nije najbolja, ne samo u FK Partizan, već u sportu uopšte, ipak želimo da uložimo sve napore i bratskom klubu izađemo u susret koliko je to moguće. Ukoliko sve bude išlo po planu i stvore se objetivni uslovi za to, sa realizacijom projekta pomoći krenulo bi se odmah po dolasku iz Bugarske sa prve utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Ludogoreca i Partizana. Javnost će o svemu biti obaveštena - rekla je Filipovićeva za Sportal.

Utakmica Partizan - Ludogorec igraće se 6. avgusta.

(Telegraf.rs/Sportal.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA