Leković i Fatić pojačali Vojvodinu!

Fudbaleri su sa klubom iz Novog Sada potpisali dvogodišnje ugovore, a moguće da će neko od njih debitovati već protiv Burse u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope

  • 0

Dosadašnji levi bek Rada Nikola Leković i crnogorski fudbaler Ivan Fatić potpisali su dvogodišnje ugovore sa Vojvodinom.

Leković je u Novi Sad stigao kao velika želja trenera Marka Nikolića, koji ga je trenirao na Banjici i odlično je upoznat sa njegovim kvalitetima.

Ovaj 23-godišnji fudbaler karijeru je počeo u Bežaniji, a u "crveno-belom" dresu možda će debitovati već u četvrtak protiv Burse, u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

POJAČANJE I IZ LEĆEA

Fatić je svojevremeno bio član Intera i još nekoliko italijanskih klubova, a za reprezentaciju Crne Gore nastupao je šest puta.

Prethodnu sezonu igrao je u Lećeu kao pozajmljeni igrač iz Kijeva.

Fatić igra na mestu centralnog odbrambenog igrača, visok je 188 cm i težak 83 kg. , a ugovorom se obavezao na dvogodišnju vernost Vojvodini uz opciju produženja na još godinu dana.

(Telegraf/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA