Teodosić možda i ne igra u Sloveniji?!

- Poslednje informacije od doktora Radovanovića i kondicionog trenera Zimonjića, koji su u Beogradu sa Teodosićem, govore da njegovo uključivanje u tim neće biti tako brzo kao što se očekivalo - rekao je Dušan Ivković

  • 3

Najbolji košarkaši Srbije Kranjsku Goru su zamenili Rogaškom Slatinom gde će u narodnom periodu uigravati linije tima za Evropsko prvenstvo koje će se od 4. do 22. septembra održavati u Sloveniji. Selektor Dušan Ivković i dalje muku muči isključivo sa zdravljem svojih izabranika jer je, podsetimo, pripreme pre nekoliko dana napustio Stefan Birčević, dok se na povredu žali i Vasilije Micić. Prvi plejmejker Miloš Teodosić i dalje nije počeo da radi punom parom...

- Poslednje informacije od doktora Radovanovića i kondicionog trenera Zimonjića, koji su u Beogradu sa Teodosićem, govore da njegovo uključivanje u tim neće biti tako brzo kao što se očekivalo. U slučaju da stvari krenu takvim tokom da se njegov nastup na Šampionatu dovede u pitanje, bio bi za nas to nemerljiv gubitak, u smislu kvaliteta, ali i iskustva koje je neophodno timu sa velikim brojem novih igrača - kaže Dušan Ivković i nastavlja:

- Povreda Stefana Birčevića je za nas ozbiljan hendikep, tim pre što se Birčević izvanredno uklopio u tim i sjajno radio. Zbog toga smo na pripreme pozvali mladog Luku Mitrovića. Micićeva povreda nije toliko teška, ali zahteva specijalni režim uz rad manjeg intenziteta. Ipak, Micić sigurno neće biti spreman za prve kontrolne utakmice koje ćemo od 2. do 4. avgusta odigrati na turniru u Celju.

Prelazak na drugu lokaciju u Sloveniji biće iskorišćen da se reprezentacija koliko-toliko uigra...

- Posle napornog rada koji smo forsirali u Kranjskoj Gori, novi mikro-ciklus u Rogaškoj Slatini, biće najviše posvećen uigravanju linija tima pred prve kontrolne utakmice koje nas očekuju. U timu imamo veliki broj debitanata i neophodno je da se oni uklope i prihvate principe igre - rekao je Duda Ivković za zvanični sajt KSS.

(Telegraf/kss.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA