Anderson Silva zaplakao na televiziji zbog sumnji za nameštanje! (VIDEO)

Legendarni UFC borac pogođen pričama da je meč koji je izgubio od Krisa Vidmana namešten, tvrdi da je sportista koji predstavlja svoju zemlju i da to nikad ne bi uradio

  • 1

Nakon poraza Andersona Silve u UFC borbi za titulu prvaka u srednjoj kategoriji počele su optužnice da je meč namešten, ali kroz suze na licu u jednoj brazilskoj televizijskoj emisiji bivši šampion poriče da je uradio tako nešto.

Kris Vidman je iznenadio svet i pobedio Silvu, koji nije poražen sedam godina. Brojni fanovi borilačkih sportova počeli su sa svojim teorijama oko toga da je meč bio namešten.

- Sada ljudi misli da sam prodao borbu. Ja nisam političar, ja sam atleta koja predstavlja svoju zemlju i nikada to ne bih učinio - rekao je Silva u emotivnom intervjuu.

Nakon što je publika primetila da je borac vidno potresen pozdravila ga je aplauzom, a voditelj je ustao i zagrlio borca.

Anderson će 28. decembra ove godine imati revanš sa Vidmanom i nema sumnje da će taj meč biti još gledaniji od prethodnog.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • petarBG

    29. jul 2013 | 11:23

    Bas emotivno i jansam hteo da zaplacemiako ga nista ne razumem,ali i emocije su nacin komunikacije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA