MITROVIĆ: Voleo bih i da ostanem u Partizanu i da odem!

Napadač "crno-belih" neodlučan po pitanju nastavka karijere, ali u svakoj varijanti vidi i dobru stranu

  • 4

Napadač Partizana Aleksandar Mitrović ni sam nije načisto da li želi da ostane u Humskoj. I odlazak u Anderleht, koji je vrlo zainteresovan, i ostanak u crno-belom dresu imaju dobrih strana, a mladi fudbaler koji sa reprezentacijom Srbije do 19 godina učestvuje na EP u Litvaniji i nije sasvim u toku kako stoje stvari po pitanju mogućeg transfera.

- Nisam mnogo informisan o svemu što se dešava. Znam da su predstavnici Anderlehta dolazili u Beograd i sastali se sa klupskim čelnicima. Fokusiran sam, pre svega, na igre u dresu sa državnim grbom i ne očekujem da se situacija reši pre mog povratka iz Litvanije. Nadam se da ćemo se plasirati u finale i da ću se vratiti u petak - rekao je Mitrović uoči treninga "orlića", a preneo je Sportski žurnal.

Golgeteru juniorskog tima Srbije i igraču čiji povratak nestrpljivo očekuju u Humskoj, prija interesovanje Belgijanaca, ali je u dilemi šta bi u ovom trenutku bilo bolje za njega.

- Voleo bih i da odem i da ostanem. Anderleht je veliki klub, igraće u Ligi šampiona, a za evropsku elitu boriću se i sa Partizanom. Voleo bih da pomognem klupskim drugovima u revanšu protiv Ludogoreca. Biće kako Bog bude hteo – naglasio je Aleksandar Mitrović.

(Telegraf.rs / Izvor: Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tutor

    29. jul 2013 | 08:09

    Ne okreci se sine.

  • heisenberg

    29. jul 2013 | 16:22

    ja ga ne bih pustio bez 8-10 mil. kada pogledate kakve mamic igrace prodaje za 10-20 miliona ovaj malisa je za njih azdaja

  • nikola

    29. jul 2013 | 10:13

    A da ne ostanes i ne odes?!?!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA