RADULJICA: Dokazaću se u NBA ligi!

"U ovo vreme prošle godine nisam mogao da pretpostavim da ću dobiti ponudu iz najjače lige na svetu. Pokušaću što pre da se adaptiram na NBA košarku", kaže stameni centar

  • 1

Srpski košarkaš Miroslav Raduljica (25,213) ostvario je san i sledeće sezone će zaigrati u NBA ligi! On je tokom leta radio s ekipom Milvokija, koji je zatim odlučio da sa njim potpiše trogodišnji ugovor. Raduljica je poručio da će se dokazati u najjačoj ligi na svetu.

- Ovo je najveći korak u karijeri svakog košarkaša, uz igranje za nacionalni tim - rekao je Raduljica, i dodao:

- Verovao sam u svoje mogućnosti i maštao da postanem NBA igrač. Ipak, u ovo vreme prošle godine nisam mogao da pretpostavim da ću dobiti ponudu iz najjače lige na svetu. Pokušaću što pre da se adaptiram na NBA košarku. Mislim da sam prilično brz za svoju visinu. Bićete iznenađeni kada se dokažem u NBA - poručio je stameni centar.

Raduljica je pre predstavljanja medijima, razgovarao i sa Džimom Paškeom, koji je uradio mini-intervju za zvanični sajt Baksa. Na zakazani razgovor srpski centar je stigao u majci "Harlija Dejvidsona", koji je osnovan baš u Milvokiju.

- Mislim da sam najveći fan "Harlija" među košarkašima. Ovu majicu sam kupio kada sam prethodni put bio ovde. Bio sam toliko uzbuđen što sam u muzeju poznate kompanije da sam posle toga pokupovao sve što sam video u prodavnici - izjavio je Raduljica.

Naš as je Amerikancima otkrio da, za razliku od mnogih košarkaša, voli da čita a da mu je Stiven King omiljeni književnik, jer tetovažu jednog njegovog romana ima na telu:

- Brat i otac su mi kupili prve Kingove knjige kada sam imao 10 ili 12 godina. Bio sam oduševljen i od tada se "sečem" na njega. Čak imam i tetovažu omiljenog romana Stivena Kinga. Voleo bih da ga sretnem i pokažem mu je - završio je Miroslav Raduljica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja

    29. jul 2013 | 08:23

    Uz igranje za nacionalni tim???!!Sto laze,kao da je za partizan igrao?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA