BRAZILSKA ŠALA: Ronaldinjo u Zvezdi!?

Kao "bomba" odjeknula je vest iz Brazila da bi Ronaldinjo mogao da dođe na srpsku Marakanu. Ovaj fotošop transfer "objavljen" je na sajtu Atletiko Mineira za koji Ronaldinjo nastupa

  • 5

Kao bomba odjeknula je vest iz Brazila da će nekadašnji as Barselone Ronaldinjo doći u Crvenu zvezdu! Šala ili realnost! Ni jedno, ni drugo, već - fotošop transfer.

Ako i Vama ovo zvuči neverovatno, a detaljnom pretragom interneta ne možete pronaći nijednu dalju informacija o ovome, znajte da je u pitanju sprdnja neko brazilskog ili srpskog navijača Zvezde, koji je jednog od najboljih fudbalera svih vremena premestio s jedne na drugu Marakanu. Sama vest izaziva pažnju, pogotovo što zna da je Dejan Rambo Petković, veliki prijatelj sa Ronaldinjom, pa bi o on "mogao" da posreduje u ovom transferu, kao veliki Zvezdaš.

Informacija je preneta sa velikom slikom Ronaldinja sa naslovom "Ronaldinjo stiže na Marakanu u Beogradu", ali bez konkretnog izvora ko je vest plasirao, a tako fotošopirana vest "objavljena" je na sajtu kluba Atletiko Mineiro (Atletico.com.br) za koji Ronaldinjo nastupa!?

Ronaldinjo je trebalo mnogo ranije da poseti Marakanu i to kao član Flamenga, koji je trebalo sa Zvezdom da odigra prijateljski meč. Ronaldinjo je nedavno je odbio ponudu turskog Bešiktaša, a veliko je pitanje da li bi pristao da se ponovo vrati na stari kontinent, čak i uz ozbiljnu ponudu nekog velikog evropskog kluba... a to Zvezda odavno više nije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stefff

    29. jul 2013 | 11:02

    hahahhahahha

  • Mimster

    29. jul 2013 | 12:04

    Bilo bi dobro da on dodje u bilo koji srpski klub posto bi srpski fudbal dobro prosperiro od njegovog znanja, umeca i iskustva.

  • Mik

    29. jul 2013 | 17:11

    Velike klubove povezuju sa velikim igračima,pa makar to bila i šala. A ovi što su postali "veliki" u poslednjih 20 godina,njih neće niko ni da spomene.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA