Hamilton želi pomirenje s Nikol Šercinger, posvetio joj pobedu (FOTO)

Telegraf i Top speed na Hungaroringu: Britanski vozač Formule 1 priznao je da mu protekli period u životu nije bio lak, ali i da mu nedostaje bivša devojka sa kojom očajnički želi da se pomiri

  • 1

Britanski vozač formule 1 Luis Hamilton posvetio je pobedu na Velikoj nagradi Mađarske bivšoj devojci Nikol Šercinger. Neposredno nakon pobede na Hungaroringu, na kojoj je Hamilton zabeležio svoj prvi trijumf za ekipu Mercedesa, a inače 22. u GP karijeri, Britanac je izrazio želju da se pomiri sa Nikol, saznaje Telegraf od dopisnika Top speeda sa Hungaroringa.

Tamnoputi Britanac je izjavio da ovu pobedu posvećuje pevačici grupe "Pusiket dols" sa kojom je, u dva navrata, proveo ukupno pet godina. Hamiton i Šercingerova su "raskinuli" početkom juna... Tačnije, poslednji put svi svetski mediji mogli su da ih uslikaju zajedno na VN Monaka, krajem maja.

Šampion F1 iz 2008. kaže da mu protekli period nije bio lak u životu. Podršku mu je pružala porodica, ali mu je nedostajala devojka sa kojom je proveo mnogo vremena.

Tako je Hamilton izrazio nadu da će, i pored činjenice što su on i Nikol veoma zauzeti svojim poslovima i poslovnim angažmanima, možda, pronaći način da ponovo budu zajedno.

Uostalom, oni su raskidali već u januaru 2010. godine, ali su ponovo bili zajedno od proleća 2011. I zašto ne bi opet?!

(Telegraf.rs/Zoran Živkov)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA