TRANSFERI & TRAČEVI: Zenit hoće Subotića i Levandosvkog, "slučaj Bejl" i dalje na snazi

Iz Rusije su se javili sa pravim malim bogatstvom za defanzivca i napadača Dortmunda, dok na relaciji Totenhem-Real Madrid ima pregršt novosti

  • 0

U danu kada su Crvena zvezda i Vojvodina predstavili po dva nova pojačanja, iz Rusije je stigla vest da Zenit nudibogatstvo za fudbalere Dortmunda Nevena Subotića i Roberta Levandovskog. 29. jula je više bilo zanimljivo u okviru tračeva, negoli zvaničnih transfera, a ovo je naš izbor:

TRANSFERI

Migel Araugo i Robert Omega

Crvena zvezda je predstavila štopere iz Perua, odnosno Liberije.

Omega, nekadašnji igrač Slobode i Smedereva, potpisao je trogodišnji ugovor i zadužio dres sa brojem 30, dok je 18-godišnji Arauho potpisao ugovor na četiri godine i nosiće dres sa brojem 20.

Nikola Leković i Ivan Fatić

Vojvodina je zvanično predstavila dvojicu novih članova.

- U Italiji nisam dobio pravu priliku da se dokažem, ali verujem da ću sve to nadoknaditi u Vojvodini i da ću dokazati ljudima u klubu da nisu pogrešili kada su mi dali priliku da pokažem svoj kvalitet - rekao je Fatić.

Leković je rekao da je oduševljen atmosferom u Vojvodini, koju je nazvao familijarnom, naglasivši da mu je čast što će nastupati za klub sa tako bogatom tradicijom.

Đi Sung Park

Bivši fudbaler Mančester Junajteda vratio se u holandski PSV, gde je proveo tri godine, od 2002. do 2005.

Korejac je došao na pozajmicu iz Kvins Park Rendžersa.

N'Diaje

Fudbaler Sanderlenda nije u planovma Paola Di Kanija. Klub ga je posle Burse ostavio na pozajmici u Turskoj, samo ovaj put u Eskišehir.

Francuz je odigrao 16 utakmica u Bursi.

Santijago Silva

Fudbaler je iz redova Boke Juniors prešao u Lanus, potvrdili su klubu.

Urugvajski napadač postigao je 13 golova na 29 mečeva za Boku prošle sezone.

TRAČEVI

Neven Subotić i Robert Levandovski, Milan Vilotić

Ruski Zenit ponudio je 70 miliona evra Borusiji Dortmund za srpskog defanzivca i poljskog napadača.

Ovo su preneli i ruski i nemački mediji, a ukoliko se ispostavi tačnim, Zenit bi nastavio sa angažovanje skupih pojačanja, pogotovo jer je sponzor "Gasprom" dao zeleno svetlo.

Ruski klub želi da za sedam miliona evraiz Grashopersa dovede i Milana Vilotića

Geret Bejl

Opet pišemo o Velšaninu o kom i dalje bruji cela planenta, pogotovo posle vesti da je Totenhem odbio neverovatnih 98.5 miliona evra koje je Real ponudio za rekordan transfer u istoriji! Napadač želi da ide iz kluba, to više niko ne dovodi u pitanje, a prema pisanju "Marke", trener Reala Karlo Anćeloti će napraviti prostora za Velšanina na levom ili desnom krilu. To automatski znači da prva zvezda Kristijano Ronaldo ići na mesto centralnog špica.

Kasnije stiže infiormacija španskog "Asa" da je madridskog kluba Florentino Perez šalje ponudu Totenhemu od 60 miliona evra plus Anhel di Marija i Fabio Koentrao.

Nani

Sportski direktor Monaka Vadim Vasiljev najavio je mogućnost do kraja prelaznog roka pređe igrač Mančester Junajteda Nani. On je vezan ugovorom za Junajted još godinu dana, a Vasiljev nije isključio mogućnost da mu ponudi angažman do kraja prelaznog roka 2. septembra.

- Nani nam je ponuđen, radi se o odličnom fudbaleru, ali za sada nije bilo razgovora o njegovom prelasku. Osim toga, prilično smo promenili tim, a želimo da pružimo šansu i mlađim igracima - rekao je Vasiljev.

Matijas Silvestre

Argentinac je bio blizu prelaska iz Intera u redove gradskog rivala. rema rečima potpredsednika Milana Andrijana Galijanija, klub će dalje raditi na dovođenju ovog defanzivca.

Silvestre je navodno saglasan sa svim uslovima koji mu nudi Milan, pa čak i smanjenje plate, koja je u Interu iznosila 1.8 miliona evra.

Nenad Krstičić

Menadžer srpskog fudbalera Marko Naletilić opovrgao je priče da je Juventus pokazao interesovanje.

- Interesovanje Juventusa je velika čast, ali zvaničnih kontakata nije bilo, tako da ne treba da pričamo hipotetički. Uostalom, Krstičiću je lepo u Đenovi - rekao je Naletilić.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA