ANA PORUČUJE IZ AMERIKE: Neću da živim u Srbiji (VIDEO)

Odgovarajući na mnogobrojna pitanja američkih novinara, nekada najbolja teniserka sveta kaže da bi volela da bude nevidljiva, ali i da voli rolerkostere. Osim tenisa, gleda košarku i odbojku

  • 20

Odgovarajući na pitanja američkih novinara pred prvi meč na turniru u Karlsbadu, Ana Ivanović, nekada najbolja teniserka sveta, kaže da po završetku karijere ne namerava da živi u Srbiji i Beogradu.

- Volela bih da živim negde gde ima plaža. Verovatno ću živeti van Srbije, ali nikad se takve stvari ne znaju. Ne verujem da ću imati previše slobodnog vremena, jer volim stalno nešto da radim. Nadam se i da ću se više uključivati u programe UNICEF, i pomagati deci - rekla je bivša pobednica Rolan Garosa, i dodala:

- Ne idem često kući, možda dva ili tri puta godišnje, i nedostaju mi porodica i prijatelji. Nije lako, ali uvek nešto morate da žrtvujete.

Na "sesiji" novinari su joj postavljali raznorazna pitanja, a jedno je bilo i koju bi supermoć najviše volela da ima...

- Kad bih samo mogla da budem nevidljiva...

Pre nego što je progovorila i koju o prvoj protivnici na ovogodišnjoj američkoj turneji 17. igračica sa WTA liste je, između ostalog, rekla da voli rolerkostere, ali da su osim tenisa sportovi koje najviše voli košarka i odbojka.

Izjavu Ane Ivanović pogledajte u video-snimku na 34. minutu:

(Telegraf.rs / Izvor: SI.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • paja

    31. jul 2013 | 01:06

    nista devojka nije rekla lose,mnogi su otisli a mnogi se spremaju da odu a,ostaju samo oni koji moraju..podrska anci..nikom ne dugujes nista,sama si se izborila za sve..ziva i zdrava nam bila!!

  • Bex

    31. jul 2013 | 00:42

    Pa ostani u Americi. Slikala se sa Klintonom i plus se hvalila slikom. Curka.

  • amerikanac

    31. jul 2013 | 00:53

    O ani nikad nisam ni imo visoko misljenje...ono je sad jos nize.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA