BED BLU BOJSI: Mamiću cigane odlazi iz svetinje!

BBB ljuti zbog odluke predsednika da zaključa zapadnu tribinu Maksimira na kojoj se okupljaju najvatreniji navijači Dinama prozivkama su hteli da uzvrate, ali su zbog toga izbačeni sa tribina posle dva upozorenja

  • 0

Navijači Dinama Bed blu bojsi i predsednik Zdravko Mamić odavno su u sukobu, a svađa se još više rasplamsala! Zbog kazne UEFa od 25.000 evra, zaključana je zapadna tribina na kojoj se najvatrenije okupljaju, ali to nije bio pametan potez Mamića.

Na meču protiv Šerifa u kome je pobedio Zagrebački klub sa 1:0 u kvalifikacijama za Ligu šampiona, Bed blu bojsi su se smestili na severnoj tribini Maksimira odakle su imali jasnu poruku za omraženog predsednika.

- Mamiću, cigane, odlazi iz svetinje - čulo se od početka meča, a u 15. minutu zvanični spiker je uputio upozorenje BBB da prekinu sa vređanjima na rasističkoj osnovi zbog čega je inače i Dinamo kažnjen.

Drugo upozorenje pred izbacivanje stiglo je u 60. minutu, a s obzirom da je ono nastavljeno prema naredbi taj deo tribina je ispražnjen uz pomoć policije i redara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA