BAJKOVIĆ: Nikad mirnija generacija, ni reči o nezdravom životu

- Očekujem da popravimo sliku sa Islanda. Tako je bilo i prošle godine protiv Naftana, pa smo posle pokazali pravu snagu - rekao je golman Crvene zvezde pred meč sa Černomorecom, a potom se osvrnuo i na lošu sliku koja stvorena u javnosti da igrači žive nezdravim životom posle apela trenera Slaviše Stojanovića da je "trening beskoristan ako se posle njega popije pivo"

  • 2

Optimističan je bio Boban Bajković pred polazak u Ukrajinu na utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Černomoreca. Golman Crvene zvezde, koji je odbranio penal u revanšu protiv Vestmaneje, želi bolje izdanje nego na Islandu.

- Očekujem da popravimo sliku sa Islanda. Tako je bilo i prošle godine protiv Naftana, pa smo posle pokazali pravu snagu - rekao je Bajković, koji se potom osvrnuo i na lošu sliku koja stvorena u javnosti da igrači žive nezdravim životom, posle apela trenera Slaviše Stojanovića da je "trening beskoristan ako se posle njega popije pivo".

- Ovde sam 15 godina i nikada nije bila mirnija generacija. Ne znam zašto se stvorila takva slika, jer svaki trener to kaže na početku svake sezone - rekao je Bajko, koji je potom izašao u susret trima devojkama za zajedničku fotografiju na terminalu aerodroma "Nikola Tesla".

(Mario Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nikola

    31. jul 2013 | 11:45

    Hahaha aj ne se*i Bajko,jace treniraj i mani se splavova. A Milijasu poruci da se ostavi piva i bureka,covek se krece ko raga.

  • Tutor

    31. jul 2013 | 22:33

    Ne lazi, matere ti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA