SRĐAN ĐOKOVIĆ: Spasli su me Bog i Bogorodica!

 
  • 2

- Njegove pobede i način na koji reprezentuje porodicu i zemlju u svetu mnogo mi više pomažu. On je moja krv, moja duša, moje telo i ja ga osećam gde god da se nalazi - rekao je otac najboljeg svetskog tenisera

Govoreći opširno o ozbiljnom zdravstvenom problemu koji je imao oktobru prošle godine, Srđan Đoković, otac najboljeg tenisera sveta, istakao je da je u teškim trenucima borbe za život Novak hteo sve vreme da bude s njim.

- Došao je kad mi je bilo najteže, nažalost, tad nisam bio svestan. Hteo je da odustane od svih turnira i da se ne odvaja od mene, ali sam, kad sam saznao za to, rekao da to ne dolazi u obzir. Njegove pobede i način na koji reprezentuje porodicu i zemlju u svetu mnogo mi više pomažu. On je moja krv, moja duša, moje telo i ja ga osećam gde god da se nalazi - rekao je Đoković u ispovesti za "Kurir".

- Znam kad mu je loše, kad mu je teško, kad mu je dobro, predobro. Spavali smo godinama u istom krevetu i veoma se dobro poznajemo. Volim da kažem, kad je o našoj porodici reč, da smo jedna duša, a više tela spojenih u istoj energiji.

Otac najboljeg tenisera detaljno je objasnio kakva ga je muka zadesila.

- Pretpostavljali su da me je zarazila igla od neke injekcije protiv bolova, da mi je napravila eksploziju i haos u organizmu. Dobio sam sepsu, vodu u plućima, asepse po celom zadnjem delu tela, naročito u sakralnom delu. Bio sam na aparatima, danima ništa nisam jeo, imao sam 68 kilograma.

- Sam Bog me je spasao i Presveta Bogorodica. Zahvaljujem im se na tome, naročito mojim najbližima, koji su bili uz mene, supruzi Dijani, sestri Jeleni i bratu Goranu. Nisu se odvajali od mene tih pet nedelja, kao i još šest-sedam nedelja u toku oporavka. Eto, to je prava istina o mojoj bolesti.

- U martu, kad sam bio s Novakom na turniru, posetio sam privatnu kliniku, gde mi je jedan profesor rekao da dan kad sam stao na noge treba da slavim kao drugi rođendan - rekao je Srđan Đoković.

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • strikla

    31. jul 2013 | 14:47

    He he Srdjane pomogao je tebi DS i Tadic sa svojom bandom a ne Bog i Bogorodica! Ispricaj kako ti je Bog dao besplatnu lokaciju za teniske terene, skolu, kafanu, sta bi sa zemljom u Kragujevcu, Novom Sadu....! Koliko si od tih para vratio poreskim obveznicima ...>!!! Na pocetku se cinilo da ste vi Djokovici jos i neki fini ljudi ali vreme pokaza svoje! Bruka, Srdjane, BRUKA da ne moze biti veca !!!

  • marko

    31. jul 2013 | 17:57

    Svaka cast vasim novinama, svi drugi imaju takvu propagandu i cenzuru kad se radi o ovim djokovicima da to vise nema smisla

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA