BOKS SKANDAL: Nemci uhapsili Čisoru zbog pretnji smrću, od Heja ni traga!

Minhenska policija otvorila istragu protiv britanskih boksera i njihovih trenera zbog skandala na konferenciji za medije i javnih pretnji smrću

  • 0

Nastavlja se bokserski skandal u Minhenu! Britanac Dejvid Čisora je nasilničkim ponašanjem potpuno u drugi plan stavio zasluženu pobedu Vitalija Klička nad njim u meču za titulu svetskog prvaka.

Iako je u ringu bio nemoćan, Čisora se "pokazao" van njega, kada je na pres konferenciji posle meča izazvao tuču sa zemljakom i bokserom Dejvidom Hejom. Sevale su pesnice  i letele flaše, a Čisora je na kraju zapretio Heju da će ga upucati i zapaliti ako ne pristane da boksuje protiv njega!?

Zbog ovih pretnji reagovala je i nemačka policija, pa je Čisora prilikom pokušaja da napusti Nemačku uhapšen na aerodormu u Minhenu! On i njegov trener Don Čarls zadržani su u na minhenskom aerodormu, a potom sprovedeni u policijsku stanicu u sklopu zvanične istrage zbog pretnji smrću.

- Policija je Čisoru i njegovog trenera privela u 10.30 ujutro u sklopu istrage zbog incidenta koji se dogodio posle boks meča. Hteli smo ranije da pričamo sa njim, ali kada smo došli u hotel, rečeno nam je da su ga oni ranije napustili. Ipak, uhvatili smo ih na aerodromu - rekao je portparol minhenske policije.

On je dodao i da se traga za drugim vinovnikom incidenta Dejvidom Hejom.

- Trenutno tragamo za Hejom. Jutros smo ga tražili u hotelu, ali ga nije bilo tamo. Nije ga bilo ni na aerodormu. Ne znamo gde je, ali se nadamo da ćemo ga pronaći - saopštio je PR policije iz Minhena.

Nemci su pokazali da neće biti popustljivi pred skandaloznim ponašanjem britanskih boksera.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA