Zvezdin trener: Ne pitajte zašto je Partizan prvak 6 godina!

Trener Černomoreca svestan je veličine protivnika i smatra da je Zvezda najopasnija preko bokova, dok je ''crveno-beli'' vezista Ninković uveren da njegov tim može do trijumfa

  • 2

Fudbaleri Crvene zvezde vidno raspoloženi stigi su u Odesu, gde ih očekuje duel sa Černomorecom u četvrtak od 18:15 minuta po našem vremenu, a ubrzo po sletanju trener ''crveno-belih'' zajedno sa Milošem Ninkovićem i potparolom kluba Markom Nikolovskim uputio se na zvaničnu konferenciju za medije.

Međutim, kako običaji i nalažu, novinarima se prvo obratio trener Černomoreca Roman Grigorčuk, koji nije krio zadovoljnstvo što će njegov klub igrati protiv nekadašnjeg prvaka Evrope.

- Veoma poštujem i cenim Zvezdu. Šanse su nam podjednake, a rezultat na kraju meča će pokazati ko je bio favorit. Zvezda ima dobar tim, posebno defanzivne bočne igrače koji će biti najveća pretnja. Što se mene tiče priželjkujem pobedu sa što više golova - rekao je Grigorčuk, koji je dodao da je ključne igrače protiv Šahtjora u prvenstvu odmarao zbog bojazni od povrede, a ne od protivnika.

Sličnog mišljenja je i trener Zvezde Stojanović kojeg je prvo pitanje ukrajinskih novinara i te kako zbunilo.

- Nemojte mene pitati zašto je Partizan šest godina prvak Srbije. Ja sam ovde tek mesec dana - rekao je Stojanović i ''skrenuo loptu'' ka samom meču:

- Za sada još nemam u glavi prvih 11, ali verujem da ću do kraja treninga imati. Očekujem i Ninkovićevu pomoć pri analizi protivnika. Za sada me brine što sertifikat za Martinovića još nije došao. Ali čak i ako dođe, nije sigurno da li će biti u startnoj postavi.

Stojanović nije imao dilemu koji recept je potreban Zvezdi za odličan rezultat.

- Cilj nam je da kontrolišemo igru i da držimo loptu u nogama. Samo tako možemo do povoljnog rezultata. Imamo veliku priliku i da se odužimo navijačima tako što ćemo ostvaiti povoljan rezultat.

Da Zvezdu očekuje težak meč svestan je i Miloš Ninković, koji je potvrdio izjave trenera Černomoreca da su ''crveno-beli'' veliki klub.

- To što nas cene svakako nije iz kurtoazije. Znaju da im gostuje bivši prvak Evrope. Međutim, ovo je 2013. godina, a ne 1991, tako da je njima u glavi samo ova ekipa. Očekujem da postignemo pogodak i pobedimo sa 1:0 čime bi već jednom nogom bili u narednoj rundi - istakao je Ninković.

(Od izveštača Telegrafa iz Odese, Mario Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dacca

    31. jul 2013 | 22:02

    Grupa "Legende" i pesma "ne pitaj"

  • Niccola

    1. avgust 2013 | 11:52

    Zvezdo samo hrabro i pametno,bez ustezanja i bez straha...NAPRED ZVEZDO!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA