TRANSFERI & TRAČEVI: Jagodinci doveli Vučinića i Šušnjara, Šahtjor poslao ponudu za Bernarda! (VIDEO)

Mančester Junajted zainteresovan je da dovede Klaudija Markizija, posle neuspešnog pokušaja da dovede Seska Fabregasa *Marko Borijelo mogao bi sledeće sezone da zaigra za Malagu

  • 1

Poslednjeg dana jula fudbalskom pijacom nije odjeknula nijedna bomba prelaznog roka! Valensiju je napustio Roberto Soldado, a na njegovo mesto ekspresno je doveden Helder Postiga.

TRANSFERI

Roberto Soldado

Nekadašnji fudbaler Real Madrida i povremeni reprezentativac Španije Roberto Soldado potpisaće četvorogodišnji ugovor sa Totenhemom. "Slepi miševi" će od ovog transfera profitirati 30 miliona evra, od kojih će deo novca biti uplaćen odmah, a drugi na nekolikoliko mesečnih rata.

Helder Postiga

Uprava Valensije ekspresno je pronašla zamenu za Roberta Soldada, jer na Mestalju stiže Portugalac Helder Postiga. Od ovog transfera Saragosa će profitirati oko tri miliona evra.

Portugalac je u karijeri nastupao za Porto, Totenhem, Sent Etjen, Panatanaikos , Sporting i Saragosu.

Đorđe Šušnjar i Jovan Vučinić

Fudbalski klub Jagodina potpisala je trogodišnje ugovore sa napadačem Đorđem Šušnjarom i Jovanom Vučinićem.

- Posle pozajmice Donjem Sremu bio sam godinu dana u Nikšiću, u Sutjesci, a poslednjih šest meseci sam igrao u Vojvodini - rekao je Šušnjar.

Vučinić je došao iz Čukaričkog, a pre toga je igrao u Smederevu i Partizanu, gde je bio u mlađim selekcijama.

- Uslovi za rad su fenomenalni. Došao sam u jedan od četiri najbolja kluba u Srbiji. Trudiću se da opravdam očekivanja - rekao je Vučinić.

TRAČEVI

Klaudio Markizio

Mančester junajted posle neuspešnog pokušaja da dovede Seska Fabregasa, prema pisanju "Korijero Delo Sporta" okrenuo se veznom fudbaleru Juventusa Klaudiju Markiziju. Italijanski reprezentativac je gotovo tokom čitave karijere nosio dres "stare dame", a iz kluba je odlazio samo na jednogodišnju pozajmicu u Empoli.

Za transfer Markizija uprava Junajteda je spremna da izdvoji 30 miliona evra.

Bernard

Šahtjor je poslao ponudu od 25 miliona evra za novo čudo brazilskog fudbala Bernarda, a predsednik Atletiko Mineira Alešandre Kalil zadovoljan je ponuđenim.

- Šahtjor je poslao ponudu koja zadovoljava naša potraživanja. Ako Bernard hoće da ide, odrešene su mu ruke, a ako ne želi da ode u Ukrajinu, nema problema. Sve je u njegovim rukama - rekao je Kalil.

Marko Borijelo

Prema pisanjima španskih medija napadač Rome Marko Borijelo preseliće se na Iberijsko poluostrvo u redove Malage. Uprave klubova ostigle su dogovor, ali godišnja plata od četiri miliona evra predstavlja problem.

Borijelo je pprethodne sezone postigao 12 golova na 28 nastupa u Đenovi, gde je napadač bio na pozajmici.

Džoi Barton

Prgavi fudbaler Kvins Park Rendžersa Džoi Barton hoće da pređe u Everton, čak i po cenu manje plate, rekao je njegov agent Vili Mekej. Bivši igrač Marseja ne želi da igra u Čempionšipu u kojem će se sledeće sezone takmičiti Kvins Park, jer klub ne može da mu isplati 70.000 funti nedeljno.

Barton je na svom Tviter profilu nagovestio da bi želeo da pređe u Everton: "Jednom plav..."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MikiGrobar

    1. avgust 2013 | 02:56

    Borijelo 4 mil godisnje a 12 golova na 28 utakmuca sto je u proseku manje od pola gola po mecu!?!?!? 4 milliona???? Jos jedan dokaz izzivljavanja u fudbalu dok pola sveta nema leba da jede

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA