Vojvodina sarađuje sa Benfikom

FK Vojvodina će potpisati ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji sa portugalskim velikanom, a saradnja će biti široka, od razmene trenera do učešća mladih igrača u kampovima "orlova".

  • 3

Agilna uprava novosadskog prvoligaša "agresivnom" kampanjom pokušava da razdvoji dvojac najpopularnijih, ali i najboljih fudbalskih klubova - Partizana i Crvene zvezde. Vojvodina se tokom letnjeg prelaznog roka znatno pojačala, a četiri Evro pobede u dva odigrana kola kvalifikacija za Ligu Evrope samo su početak sezone u kojoj Balša Butorović, sin tragično preminulog Ratka Butorovića, direktor Novosađana želi da se umeša u borbu za šampionskim naslovom.

U saradnji sa potpredsednikom Matejom Kežmanom u subotu putuje u Lisabon, gde će na licu mesta potpisati ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji sa slavnom Benfikom.

- Čast nam je da saopštimo da će FK Vojvodina potpisati ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji sa portugalskim velikanom Benfikom. Predsednik Butorović i potpredsednik Kežman za vikend će boraviti u Lisabonu. Oni će prvog dana obaviti razgovor sa predsednikom Benfike, da bi u nedelju obišli sportski centar ovog kluba. Saradnja će biti široka, od razmene trenera, do učešća naših mladih igrača u njihovim kampovima. Očekujemo i njihovu delegaciju uskoro u Novom Sadu – istakao je Slobodan Đurić, direktor sektora za odnose sa javnošću FK Vojvodina.

Usput, u četvrtak će u posetu klubu sa "Karađorđa" doći i generalni sekretar Sportskog saveza Srbije, dr. Dane Korica. On će posetiti SC "Vujadin Boškov", gde će ga primiti generalni sekretar Radisav Rabrenović i član Upravnog odbora Uroš Janković.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Filip

    31. jul 2013 | 18:31

    Ja sam okorli Delija al svaka cast sta radi Vosa. Respect

  • Mufljuz

    31. jul 2013 | 18:25

    Za stogodisnjicu dupla kruna <3!

  • Урош

    31. jul 2013 | 19:05

    Воша је најстабилнији клуб на Балкану.. Да моја Звезда овако послује, ми би играли 1/4 финале ЛШ, сваке године..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA