Zvezda odradila trening u Ukrajini! I Lazović na terenu (FOTO)

Trener Stojanović nije želeo medijima da otkrije kakvo iznenađenje sprema za utakmicu s obzirom na to da su novinari nakon petnaestak minuta, prema važećim pravilima, morali da napuste tribine prelepog stadiona u Odesi

  • 3

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su prvi jedini trening na stadionu Černomoreca gde će u četvrtak od 18.15 minuta po srpskom vremenu odigrati prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Iako sutra neće voditi ekipu zbog suspenzije, trener ''crveno-belih'' Slaviša Stojanović od prvog minuta je krenuo sa pripremama za duel koji očekuje njegove pulene.

Osim početnog dogovaranja sa fudbalerima na sredini igrališta, šef struke je zajedno sa pomoćnicima vrlo brzo rasporedio igrače na terenu, gde se tačno znalo šta ko radi. Vest koja svakako raduje sve "zvezdaše" jeste i mogućnost igranja Novaka Martinovića, koji je dobio serttifikat iz Kine i moći će da pomogne svojim novim saigračima.

Zanimljivo je bilo gledati i Darka Lazovića na terenu iako je mladi vezista samo ''sišao'' da moralno podrži drugove jer zbog teške povrede i operacije nije u mogućnosti da trenira.

Trener Stojanović nije želeo medijima da otkrije kakvo iznenađenje sprema sutra s obzirom da su novinari nakon petnaestak minuta, prema važećim pravilima, morali da napuste tribine prelepog stadiona u Odesi.

(Od izveštača Telegrafa iz Odese, Mario Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • micko

    31. jul 2013 | 20:49

    Lazo vrati nam se sto pre

  • zoran

    31. jul 2013 | 23:04

    polako se stvara kolektivni duh , lagano se sklapaju kockice . samo hrabro zvezdo,verujte u sebe i svoje mogucnosti

  • pera

    1. avgust 2013 | 07:34

    Ne raumem zašto ne dovedemo Mrdju takvog igrača treba ugrabiti kad je več prilika. Svaka čast za Laneta ali ovaj je moj ima crveni belu krv a pravi je i na zemlji i u skoku a brzina mu je glavna odlika. Malog Radonjića u Zvezdu i to je to ove sezone.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA