Novinar izvređao Nebojšu Čovića! (VIDEO)

Novinar i voditelj televizije "Kopernikus" Dejan Anđus žestoko izvređao potpredsednika Zvezde i nazivao ga pogrdnim imenima

  • 14

Novinar i voditelj televizije "Kopernikus" Dejan Anđus žestoko je izvređao potpredsednika FK Crvena zvezda Nebojšu Čovića u vezi sa njegovim poznavanjem fudbala.

Anđus je u svojoj emisiji "Sport plus", koja je emitovana utorak, nastavio da se bavi problemima u Zvezdi, ali i da otvoreno napada čelnika kluba.

Sramota je da potpredsednik Crvene zvezde ne zna ništa o fudbalu, pošto mi je sam priznao da je gledao dve utakmice u životu.

- Sramota je da potpredsednik Zvezde bude čovek, koji je zalutao na stadion prvi put zimus. Šta je radio u Beogradu 50 godina. Kako nije gledao Zvezdine utakmice protiv Bajerna, Partizana, Bazela, Hajduka, Osjeka Željezničara, Verone, Atletiko Madrida...

- Šta je radio taj mali spletkaroš iz Železnika u životu ako je prvi put došao na utakmicu 2013. godine u ovoj našoj jadnoj ligi.

- To moraš da si debil da se usudiš da dođeš prvi put na utakmicu Zvezde u 60. godini života, a da si odrastao u ovom gradu i da "mrtav hladan" budeš potpredsednik Zvezde. To je pitanje za marionetskog predsednika Dragana Džajića, ali se on malo pita u klubu - rekao je Anđus.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mikac

    1. avgust 2013 | 13:13

    Pljuje ga zato sto nije dobio procenat od ugovora trenera ... Kakav licemer ...

  • napoleon

    1. avgust 2013 | 11:47

    E jest se nasao ko ce da mu kaze

  • sima

    1. avgust 2013 | 11:56

    Andjus izgleda pola-debilno, stoga I pita debilna pitanja ... Po njemu svaki podpresednik kluba treba da bude Beckenbauer ili Johan Cruff... A nikako uspeshan biznismen s obzirom da fudbal "nije" biznis ... Moje pitanje je: pa da li morash da busesh neinteligentni kompleksash kako bi bio novinar?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA