LEPOTICA: Ana Ivanović se ponovo razgolitila (FOTO)

Atraktivna srpska teniserka slikala se za avgustovski broj južnoameričkog izdanja časopisa "Eskvajer" pokazavši fenomenalnu liniju

  • 6

Srpska teniserka Ana Ivanović jedna je od najlepših sportistkinja sveta, a to dokazuje iz dana u dan. Ivanovićeva se nedavno slikala za avgustovski broj južnoameričkog časopisa "Eskvajer", za koji se razgolitila i pokazala svoje zanosne obline.

Ana je pokazala svoju atraktivnu liniju u kupaćem kostimu i, sudeći prema komenatarima na društvenim mrežama, dobila je novih nekoliko hiljada fanova. Sudeći prema fotografijama, Ana bi mogla bez problema da posle teniske karijere krene u vode manekenstva i modelinga.

Inače, Ivanovićeva se trenutno nalazi na turneji po Americi gde učestvuje na turniru u Karslbadu gde je postavljena za osmog nosioca i plasirala se u četvrtfinale pobedivši Amerikanku Koko Vendevege sa 7:6,6:3.

Ona je američkim medijima nedavno izjavila da bez obzira na to što je Srbija njena zemlja, ne planira da živi u Beogradu nakon karijere.

- Dolazim u Beograd dva-tri puta godišnje, porodica mi nedostaje, ali roditelji često putuju sa mnon na turnire i to  mi je veoma važno. Verovatno neću živeti u Srbiji nakon karijere, ali nikad se ne zna - rekla je Ivanovićeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    2. avgust 2013 | 12:46

    Pa skini se i ti.... paceenice. Napravi ono sto je ona uradila, pa kritikuj.....

  • Ana

    2. avgust 2013 | 14:10

    Najsmesniji su mi komentari tipa "samo joj je to preostalo" a devojka je top 20 teniserka i prosle godine je zaradila preko milion $ (nagrade na turnirima). Lepo izgleda na slikama.

  • N.N

    2. avgust 2013 | 11:41

    Pa ona nista drugo vise ni ne moze osim da se skine...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA