NINKOVIĆ: Igrao sam za sve selekcije, a sada kad smo prvaci mene nema!

Talentovani vezista ne krije žal što, zbog oduke kluba, nije putovao na Evropsko prvenstvo, a na kraju i osvojio titulu

  • 5

Da li se Partizan ogrešio o Nikolu Ninkovića? Odluka čelnika kluba da talentovanog vezistu ne puste da sa omladinskom reprezentacijom putuje na Evropsko prvenstvo u Litvaniju zbog borbe za Ligu šampiona, dovela je do toga da Ninković, na kraju, ne osvoji šampionat sa drugovima iako je prošao čitave kvalifikacije.

- Zvao sam momke pre i posle finala da im čestitam i podelim radost sa njima. Sve ih znam još otkad smo imali 10, 11 godina. Zajedno smo odrastali, ali ja, eto, nisam putovao na prvenstvo. Žao mi je što nisam bio sa momcima, naročito posle pobede u finalu - rekao je Ninković i dodao:

- Igrao sam za selekciju ispod 17 godina i za onu ispod 19, iako su stariji od mene, ali nismo uspeli da postignemo značajan rezelutat. I sada kad jesmo, nisam bio tu - tužnim glasom je rekao Ninković.

Svakako velika šteta za talentovanog vezistu Partizana koji, ruku na srce, i nije doneo neku preteranu prevagu na terenu protiv Širaka i Ludogoreca.

(Telegraf.rs/Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA