LUDOGOREC GAZI PRED PARTIZAN: Sa rezervistima slavili 3:0! (VIDEO)

U trećem kolu bugarskog prvenstva protivnik Partizana u kvalifikacijama za Ligu šampiona lako pobedio Slaviju u Sofiji 3:0

  • 0

Fudbaleri Ludogoreca napravili su lepu uvertiru za revanš meč protiv Partizana u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto su kao gosti ubedljivo sa 3:0 savladali Slaviju u Sofiji u trećem kolu bugarskog prvenstva.

Trener Stojčo Stojev većinom je šansu dao rezervistima, a oni su je u potpunosti iskoristili. Već u 10. minutu šampion Bugarske poveo je golom Kolumbijca Hernandeza, da bi u drugom poluvremenu dotukao Slaviju preko Aleksandrova u 57. i Brazilca Žuninja Kvišade u 84. minutu.

Meč je inače odigran pred skoro sablasno praznim tribinama stadiona Slavije koji prima oko 18.000 gledalaca.

"Crno-bele" svakako očekuje težak posao u revanšu 6. avgusta iako poraz 2:1 u prvom meču nije loš rezultat. Partizan je pokazao prilično slabu formu u dosadašnjim utakmicama, a poslednjih godina retko je uspevao da nadoknadi u Humskoj minuse sa gostovanja u evropskim utakmicama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA