Verona hoće i Ivanova i Šćepovića!

Uprava povratnika u Seriju A zainteresovana za fudbalere Partizana, ali ponuda Bazela za Bugarina mnogo je jača. Ako se Šćepović pokaže u revanšu protiv Ludogoreca mogao bi bar on put Italije

  • 8

Odlazak Ivana Ivanova iz Partizana odužio se kao španska serija, u igri su Verona i Bazel, koji nudi više para, a u narednim danima trebalo bi očekivati konačni rasplet.

Predstavnici italijanskog kluba od petka su u Beogradu, ali njihova skromna ponuda od milion evra za bugarskog defanzivca ne zadovoljava apetite uprave crno-belih. S druge strane čelnici Verone zainteresovani su ne samo za Ivanova, nego i za napadača Marka Šćepovića, javlja "Sportski žurnal".

Partizan je voljan da pusti Šćepovića, ali ne budzašto, crno-beli ga vrednuju više od dva miliona evra, makar u početnim pregovorima. Verona bi mogla da konačnu odluku donese u utorak kada na delu vidi Šćepovića u revanšu protiv Ludogoreca. Italijanski klub, povratnik u elitni rang, već je doveo jednog Srbina u prelaznom roku, Boška Jankovića, bivšeg igrača Đenove.

Što se tiče Šćepovića za njega se zna da želi da se oproba u Seriji A i možda neće imati bolju priliku od ove.

(Telegraf.rs / Izvor: Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dacca

    4. avgust 2013 | 11:39

    Pustajte odmah Scepovica,ako treba i Partizan neka plati,takav parafudbaler nam ne treba

  • AUFDNOJ

    4. avgust 2013 | 12:16

    Ja bih Veroni platio 2 miliona evra samo da uzme Scepovica

  • Dragan

    4. avgust 2013 | 12:44

    Scepovic moze odmah da ide..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA