Nejmara leče od anemije!

Velikom pojačanju Barselone, plaćenom 57 miliona evra, lekari prepisali dijetu koja bi trebalo da mu podigne hemoglobin i odstrani umor tipičan za anemiju

  • 3

Novo pojačanje Barselone, Brazilac Nejmar ima problem sa anemijom zbog čega mu je klupski lekarski tim prepisao posebnu dijetu, preneli su  španski mediji.

Brazilac je nedavno prešao iz Santosa u Barselonu za sumu od 57 miliona evra, a debitovao je prošle nedelje u prijateljskom meču sa Legijom iz Gdanjska (2:2).

- Doktori ga leče zbog simptoma anemije koje su uočili. Prepisana mu je dijeta i određeni vitamini koji bi trebalo da pomognu - navodi se u tekstu lista "El Pais".

Predstavnici fudbalskog šampiona Španije odbili su da prokomentarišu ove navode.

Anemija je zdravstveno stanje koje je izlečivo, a odlikuje je nizak nivo hemoglobina u organizmu. Može da dovede do esktremnog umora. Nejmar ima 22 godine, a do sada je za selekciju Brazila odigrao 39 utakmica i postigao 24 gola.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    4. avgust 2013 | 13:13

    Nema ovaj mali buducnost. Jedna, plafon dve sezone i vraca se u otadzbinu.

  • BgPetar

    4. avgust 2013 | 13:54

    Bice kao i svi brazilci,cirkuzant jednu dve sezone i selidba po najvecim klubovima uzimanje stotine miliona eura i povratak u brazilski fudbal.Zato je jedan Leo Messi..

  • Rakias

    10. oktobar 2013 | 20:09

    Bice kao i svi brazilci,cirkuzant jednu dve snozee i selidba po najvecim klubovima uzimanje stotine miliona eura i povratak u brazilski fudbal.Zato je jedan Leo Messi..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA