NAVIJAČKI HIT: Partizanovci prodaju Šćepovića kao drvo na Limundu (FOTO)

Duhoviti oglas je je još jedan atak ''grobara'' na napadača ''crno-belih'' koji se već duži period nalazi na njihovoj ''crnoj listi''. Za sada cena je dostigla '''tričavih'' 360 dinara

  • 11

Već dugo se Marko Šćepović nalazi na meti kritika navijača Partizana koji smatraju da gorostasni napadač, iako je ponikao u klubu, ne zaslužuje da nosi ''crno-beli'' dres.

Skoro svi bi želeli što pre da mu vide leđa, a poslednja u nizu poruka da više ''nije dobrodošao'' osvanula je na sajtu ''Limundo'' gde je Šćepović predstavljen kao drvo koje se prodaje.

- Prodajem neispravno drvo, može zamena ako mora. Prodajem i za gajbu piva da proslavimo uspešan posao - stajalo je u oglasu navijača potpisanih kao ''Simpatizeri istok''.

Prema poslednjim informacijama cena za napadača Partizana dostigla je ''velikih'' 360 dinara. Ovo će svakako veoma obradovati funkcionere italijanske Verone koji bi umesto dva miliona, koliko Šćepović košta, mogli da ga obezbede za mnogo manji novac.

Podsetimo, za gnev ''grobara'' prema njemu kriv je i sam fudbaler koji je tokom prethodnih sezona u nekoliko navrata neprimereno gestikulirao ka tribini.

Od prelaska iz Teleoptika u Partizan i potpisivanja prvog profesionalnog ugovora 2010. godine Šćepović se nalazi na udaru ''grobara'' koji jednostavno ne mogu da mu oproste na lošim partijama koje je pružao kada se to od njega najmanje očekivalo.

Čak i u momentu kada je bio strelac na derbiju napadač jednostavno nije dobio naklonost navijača koji, ruku na srce, nisu simpatisali ni njegovog brata Stefana koji je igrao prethodnu sezonu u Humskoj

Za tri sezone koliko je u Partizanu Marko je odigrao 64 meča u svim takmičenjima i postigao 21 gol. Osvojio je tri titule, a uspeo je i da upiše tri meča za nacionalnu selekciju Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BgPetar

    4. avgust 2013 | 13:52

    Uvek sam govorio da je fijoka najsmes iji igrac u svakom smislu.A ovo je stvarno vrh fora...hahahahha "prodajem drva"

  • Gepard

    4. avgust 2013 | 14:16

    Los igrac

  • Milan

    4. avgust 2013 | 14:39

    Ja trenutno vodim a cifra uopste nije mala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA