Košarkaši Partizana i Zvezde počinju pripreme!

U nekompletnim sastavima, zbog obaveza reprezentativaca i zasad bez stranaca, od ponedeljka "večiti rivali" kreću sa radom da bi se što bolje spremili za narednu sezonu

  • 0

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde od ponedeljka 5. avgusta počinju pripreme za narednu sezonu, objavljeno je na klupskim sajtovima.

Crno-beli, šampioni Srbije, okupiće se u Hali sportova, a trener Duško Vujošević radiće sa igračima koji nisu u obevezi prema reprezentativnim selekcijama. To su Dragan Milosavljević, Nikola Milutinov, Mihajlo Andrić, Mladen Đorđević i Đoko Šalić.

Tim Partizana kao i svake godine prvi deo priprema obaviće u Beogradu. Nakon uvodnog dela priprema, prve provere očekuju crno-bele u Makedoniji. Partizan će učestvovati na turniru u Đevđeliji od 29. avgusta do 2. septembra, a u drugoj polovini septembra, od 15. do 25. septembra, tim crno-belih odigraće više kontrolnih utakmica u Španiji.

Košarkaši Crvene zvezde pod vođstvom trenera Dejana Radonjića do 9. avgusta radiće u dvorani u Železniku, a od 10. avgusta sele se na Zlatibor gde će boraviti 20 dana i obaviti bazični deo priprema.

Trener Radonjić od starta priprema neće moći da računa na sve raspoložive snage, jer je deo igrača na pripremama sa reprezentacijama za Evropsko prvenstvo, dok će se američki internacionalci prema unapred dogovorenom planu ekipi priključiti u drugoj polovini avgusta.

(Telegraf.rs /Izvori: kkcrvenazvezda.rs i kkpartizan.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA