MONTELA: Ljajić bi vrlo lako mogao da se preseli na klupu!

Zbog gubitka smirenosti povodom sve češćih priča o njegovom transferu srpski internacionalac bi mogao da izgubi mesto u startnih 11, iako je trenutno jedan od najboljih igrača ''ljubičastih''

  • 0

Trener fudbalera italijanske Fiorentine Vinćenco Montela upozorio je srpskog igrača Adema Ljajića da će izgubiti mesto u startnoj postavi zato što je izgubio smirenost i stabilnost zbog stalnih priča oko transfera.

- Da ja imam 22 godine i da sam u njegovoj situaciju, verovatno bih se čak ponašao i lošije. U tom uzrastu želite da dobijete sve. Važno je da ponovo postane miran i stabilan. Ako ne bude tako, ne mogu da ga ubacim u tim. Sa druge strane, znam da sa 22 godine svi igrači teško prihvataju sedenje na klupi - rekao je Montela italijanskim medijima.

Ljajiću ugovor sa Fiorentinom ističe u junu sledeće godine, a za njegove usluge najviše je zainteresovan Milan. Fiorentina je odbila prvu ponudu ''rosonera'' u visini od osam miliona evra i sada traži dva miliona više.

Italijanski mediji naveli su i da je zbog "otezanja" transfera u Milan fudbaler odlučio da prekine saradnju sa menadžerom Faljijem Ramadanijem, koji je to ipak demantovao.

- Te priče da nisam više Ljajićev menadžer su apsolutno netačne - naveo je Ramadani.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA