TRANSFERI & TRAČEVI: Partizan vraća Vukčevića, Žervinjo u Romi (VIDEO)

Napoli planira napad na titulu Serije A, a nova meta vicešampiona Italije je Havijer Maskerano. Venger pronašao novog "klinca" koji bi trebalo da predstavlja stub Arsenala u budućnosti, a reč je o 19-godišnjem Matijasu Ginteru

  • 0

Letnji prelazni rok ušao je u drugu polovinu, a četvrti dan avgusta obeležila je informacija da Partizan namerava da vrati u svoje redove Simona Vukčevića. Žervinjo je napustio Arsenal i prešao u Romu, Napoli nastavlja sa stvaranjem moćnog tima, a nova meta je fudbaler Barselone Havijer Maskerano.

TRANSFERI

Žervinjo

Dosadašnji napadač Arsenala Žervinjo potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Romom. Klub iz Londona će od ovog transfera profitirati oko osam miliona evra, a igrać Obale Slonovače će zarađivati 2,7 miliona evra po sezoni.

- Srećan sam što sam ovde, ovo je bio moj san - rekao je Žervinjo po dolasku u Rim.

Borha Lopez

Novi "bogataši" svetskog fudbala, Monako, doveo je u svoje redove 19-godišnjeg defanzivca Borhu Lopeza iz Sportinga iz Hihona. Posle brojnih atraktivnih pojačanja, kao što su Radamel Falkao, Žoao Mutinjo, Džejms Rodrigez, Karvaljo, Abidal, Tulalan uprava kluba okrenula se igraču koji će biti stub ekipe u budućnosti.

Matijas Ginter

Arsen Venger ponovo ulaže u mlade talente, a novo pojačanje Arsenala je Matijas Ginter. Dosadašnji 19-godišnji vezni fudbaler Frajburga preseliće se na Emirejts za sumu od 6,1 miliona funti.

Trener tobdžija je u mladom fudbaleru pronašao adekvatnu alternativu za Mikaela Artetu.

Mustafa Sek

Mladi štoper Barselone Mustafa Sek postao je novi fudbaler Lacija. Nebesko plavi iz Rima nisu se dvoumili da dovedu 17-godišnjeg igrača koji je ostao bez ugovora kada je priveo kraju fudbalsko školovanje u La Masiji.

Maruan Šamak

Marokanac Maruan Šamak otišao je na šestomesečnu u Kristal Palas. U istom danu dva napadača su napustila redove Arsenala pa se očekuje da će narednih dana Arsen Venger dovesti adekvatnu zamenu.

TRAČEVI

Havijer Maskerano

Napoli pravi drim tim, a nova želja vicešampiona Italije je Havijer Maskerano. Za tim sa Nou Kampa Argentinac je odigrao 128 mečeva i osvojio dve titule u Španiji i jedan trofej Lige šampiona.

Napolitance je u letnjem prelaznom roku napustio Edison Kavani, a ekipu su pojačali Raul Albiol, Gonzalo Iguain, Reina, Kaljehon, Mertens...

 Marko Arnautović

Napadač Verdera Marko Arnautović mogao bi da zameni Roberta Soldada u Valensiji. Sa nemačkim timom Arnautoviću ističe ugovor sledeće godine, pa bi uprava tima sa Vezera mogla da započne pregovore sa čelnim ljudima Valensije kako bi profitirali od njegovog transfera.

Simon Vukčević

Bivši igrač Partizana Simon Vukčević mogao bi da se vrati u Humsku! Iskusni vezni fudbaler za crno-bele igrao je u periodu od 2003. do 2006, a prošlog proleća igrao je za Karpati.

Predsednik Dragan Đurić naveo je da postoji mogućnost da Partizanova "jedinica" ponovo obuče crno-beli dres.

- Priča je realna, ali sačekajmo – kratko je rekao Đurić.

Hektor Moreno

Defanzivac Espanjola Hektor Moreno po drugi put se našao na meti ruskog Rubina. Tim iz Kazanja poslao je ponudu od 9 miliona evra za meksičkog fudbalera, a na potezu je španski klub.

Moreno je standardni reprezentativac meksika za koji je sakupio 46 nastupa, a pre Espanjola nastupao je za AZ Alkmar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA