Rašović: Ne smemo da dozvolimo da grobari budu bolji od nas!

Oduvek su bili naš 12. igrač, a mi moramo našom energijom da im uzvratimo - rekao je Vuk Rašović uoči meča sa Ludogorecom (utorak 20.45)

  • 2

Partizan oprezno dočekuje revanš meč protiv Ludogoreca, a trener "crno-belih" Vuk Rašović dan pre meča smireno najavljuje utakmicu u kojoj je priznao da je bugarski šampion favorit.

- U ekipi je pozitivna atmosfera. Niko sa sigurnošću ne može da kaže da će proći dalje, ali ćemo se potruditi da iznenadimo i izbacimo favorita - rekao je Rašović.

Utakmica u Humskoj imaće specijalni predznak, s obzirom na to da će polovina novca od prodatih ulaznica biti uplaćena KK Partizan. Jasno je, očekuje se velika poseta u Humskoj, a Rašović glasno poručuje.

- Navijači su oduvek bili 12. igrač, podržavali nas kad je najteže, ali ono što ne želimo je da navijači nadmaše igrače. Moramo našom energijom da im uzvratimo i u istom ritmu pokušamo da ostvarimo zajednički trijumf.

Za koliko je spreman Đemba Đemba, zanima svakog navijača "crno-belih".

- Ne mogu procentualno da kažem koliko može da odigra. Erik je iskusan igrač i sigurno će pravilno rasporediti energiju tokom meča.

Trener srpskog šampiona koji je u Bugarskoj doživeo prvi poraz otkako je na klupi "valjka" zna kako će Ludogorec izgledati u utorak uveče.

- Očekujem isti sastav kao iz prvog meča. Odmarali su ekipu u prvenstvu i očekujem otvorenu utakmicu, s obzirom na to da i oni kao mi znaju samo napadački da igraju.

Vuku Rašoviću društvo na konferenciji je pravio Aleksandar Mitrović, koji pre njenog početka dobio plaketu i majcu od kluba za ostvaren rezultat na omladinskom šampionatu Evrope.

Od popularnog Mitra se očekuje da bude udarna igla u prvom evropskom meču posle isteka suspenzije zarađene na gostovanju Nefčiju.

- Gledao sam prvu utakmicu i teško mi je bilo što nisam sa ekipom, jer je mnogo lakše kad si na terenu. Sada sam tu i nadam se daću pomoći ekipi da prođe dalje. Ludogorec igra brzo i ofanzivno, a mi ćemo im odgovoriti na isti način.

Novinari su imali prilike da ga pitaju i za novu frizuru.

- To je mala promena, ništa specijalno. Prethodna frizura mi je dosadila.

(P.M./S.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA