Mitrović 5 godina u Anderlehtu, obara rekord

Mladi napadač "crno-belih" najkasnije do kraja meseca odlazi u Brisel, večeras verovatno poslednja utakmica u Partizanovom dresu

  • 13

Belgijski mediji su potvrdili ono što se u Srbiji šuška neko vreme, a u Partizanu nevešto krije. Aleksandar Mitrović (uskoro 19 godina) je novi igrač Anderlehta, informacija je koja je belgijsko internet nebo preplavilo u danu kada se očekuje da mladi napadač zablista u revanš utakmici trećeg kruga kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Ludogoreca.

"Grobari" će, dakle, s oporim ukusom u ustima gledati meč sa bugarskim šampionom, jer igrač od koga se mnogo očekivalo ove sezone, da bude jedan od lidera tima, odlazi kao i mnogi pre njega - mnogo pre vremena.

Prema belgijskim medijima i izvorima, vrednost transfera je najveća u istoriji dolazaka igrača u belgijski fudbal - između četiri i pet miliona evra!

Ugovor će biti potpisan na kraju nedelje ili na kraju meseca, verovatno u zavisnosti od toga da li će Mitrović s "crno-belima" igrati poslednju rundu kvalifikacija.

Prema tome, večeras možda poslednji put, Mitrović u crno-belom dresu!

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • wqe

    6. avgust 2013 | 14:04

    Nikad vise nece uci u LS ako budu ovako prodavali najtalentovanije posle godinu dana provedenih u klubu.

  • ljubisa

    6. avgust 2013 | 14:23

    grobariiii zapalimo lopove u lozi veceras!

  • JA

    6. avgust 2013 | 14:13

    Tako ti je to kod nas...zato ce nam i kvalitet lige uvek biti sranje..cim se neko malo pokaze, odmah ode, iako nema ni punih 19..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA