Zvezda počela pripreme sa pola tima (VIDEO)

"Crveno-beli" su se okupili u Železniku pred start nove sezone, ali sa pola tima, jer će se tek kasnije priključiti Amerikanci Šilb, Nelson i Dženkins, dok će se Katić, Mitrović i Blažić priključiti posle priprema za EP

  • 1

Košarkaši Crvene zvezde počeli su u utorak u hali u Železniku pripreme za novu najizazovniju sezonu do sada. Trener Dejan Radonjić imao je na raspolaganju samo nekoliko standardnih prvotimaca, plus još nekoliko doskorašnjih juniora.

Na prvom treningu bili su Aleksandar Cvetković, Branko Lazić, Marko Simonović, Boris Savović i Bobi Marjanović, dok se ostatak igrača priključuje kasnije.

Amerikanci De Markus Nelson, Blejk Šilb i Čarls Dženkins dolaze oko 20. avgusta pravo na Zlatibor, dok će se Raško Katić, Jaka Blažič  i Luka Mitrović priključiti posle obaveza u nacionalnim timovima Srbije i Slovenije.

Na prvom treningu radilo se uglavnom lagano na osnovnoj tehnici, bekovi na jednom košu a centri na drugom košu.

Pogledajte kako je to izgledalo...

Trener Dejan Radonjić ocenio je da će predstojeća sezona biti veoma zanimljiva i važna za klub

-Ne treba biti mnogo pametan i shvatiti koliko je sezona pred nama važna, jer posle 15 godina ponovo učestvujemo u Evroligi. Takođe i ABA liga biće mnogo kvalitetnija.

- U sledeću sezonu ulazimo sa ciljem da napravimo korak više u odnosu na proteklu sezonu - zaključio je Radonjić i dodao da će dovođenjem još jednog igrača na poziciji krilnog centra zaokružiti prelazni rok

- Videćemo kako ćemo u narednom periodu odreagovati kada je u pitanju pozicija centra. Izvesno je da bi angažovanjem na poziciji centra zaokružili naše zamisli - rekao je trener Zvezde.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Legenda iz Zeleznika

    6. avgust 2013 | 15:22

    Sto u Zelezniku? Jos nema koseva na Malom Kalemegdanu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA