NAJSTRAŠNIJI VIDEO IKADA! Ukrajinski Derdevil rizikuje život radi atrakcije!

Bivši pravni savetnik kancelarijski posao zamenio ekstremnim sportom koji podrazumeva penjanje po kranovima na velikim visinama, čime svoj život dovodi na ivicu smrti

  • 16

Stotine metara visoke građevine na kojima visi samo na vrhovima prstiju! Najmanje klizanje znači sigurna smrt, međutim, upravo to su najstrašnije slike ukrajinskog Derdevila poznatog pod pseudonimom ''Mustang wanted''.

Mustang, inače bivši pravni savetnik, odustao je od kancelarijskog posla kako bi ''živio svoj život'' pod motom ''strah ne postoji''. I kada pogledate kakve vratolomije izvodi, jasno vam je da svoj moto stvarno pokazuje.

- Ponekad mislim da sam robot jer ne osećam ništa - svojevremeno je izjavio Mustang, koji nije želeo javnosti da otkriva svoje pravo ime.

Strašan video koji je snimio kako se na visini od 150 metara penje po kranu u Moskvi svakako se može uvrstiti u nešto najstrašnije sto ste videli, s obzirom na to da je tanka linija između života i smrti.

- Smrt nije najgore što se može desiti. Svi umiru, ali ne žive svi onako kako žele. Ako se plašite svega, onda treba da živite u sterilnoj laboratoriji - istakao je ukrajinski Derdevil.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zivko

    6. avgust 2013 | 15:49

    Kome se nisu oznojile ruke dok je gledao ovo svaka mu cast:)))

  • vare

    6. avgust 2013 | 16:30

    decko nije normalan,ja sam se preznojao dok sam gledao

  • milan

    6. avgust 2013 | 16:42

    i onda pustis "nindza ratnike" sa njihovim preprekama i krenes da vristis od smeha... :D pa ovaj bi ih pojeo..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA