TRANSFERI & TRAČEVI: Fofana potpisao za Partizan, Mitrović za Anderleht!

Napadač iz Obale Slonovače prema ugovoru treba da bude četiri godine u crno-belom dresu, dok mnogo talentovaniji Mitrović odlazi u Belgiju. Park Ji Sung vratio se u PSV iz Ajndhovena

  • 0

Novi transfer dan doneo je nove promene na fudbalskoj sceni. Fofana je, kao što je najavljivano, potpisao četvorogodišnji ugovor sa Partizanom, ali "crno-beli" ostaju oslabljeni za Aleksandra Mitrovića,.koji je postao član Anderlehta, bivši fudbaler Mančester Junajteda Park Ji Sung vratio se u PSV Ajndhoven.

TRANSFERI

Ismael Beko Fofana

Napadač iz Obale Slonovače Ismael Beko Fofana (23) dogovorio se sa "crno-belima" i od utorka je član Partizana, saopšteno je na klupskom sajtu. Donedavni napadač Širaka, kojeg je Partizan nedavno eliminisao, došao je u Beograd, pošto su prethodno njegov menadžer i predsednik jermenskog prvaka dogovorili uslove sa "crno-belima" i potpisao je  četvrorogodišnji ugovor.

Fofana je dosad promenio sijaset klubova, u Širaku je na 30 prvenstvenih utakmica postigao 14 golova, a tokom 2012/13. nastupao je za iranski Zob Ahan.

Aleksandar Mitrović

Belgijski mediji potvrdili su ono što se u Srbiji šuška neko vreme Aleksandar Mitrović je novi igrač Anderlehta. Vrednost transfera je navodno najveća u istoriji belgijskog fudbala, između četiri i pet miliona evra. Ugovor će biti potpisan na kraju nedelje ili na kraju meseca.

Mikael Išak

Parma je potvrdila na svojoj zvaničnoj stranici da je mladi reprezentativac švedske potpisao četvorogodišnji ugovor za njihov klub. Išak, koji igra na poziciji napadača, došao je iz Kelna, a u drugom delu prošle sezone bio je na pozajmici u Sent Galenu.

Sead Hajrović

Ovaj bosanski defanzivac više nije član Arsenala. Fudbaler je potpisao dvogodišnji ugovor sa švajcarskim Grashopersom.

Park Ji Sung

Južnokorejski fudbaler Park Ji Sung vratio se u PSV iz Ajndhovena. Nekadašnji igrač Mančester junajteda došao je na jednogodišnju pozajmicu iz Kvins Park Rendžersa u holandski tim.

TRAČEVI

Žulio Cezar

Brazilski golman je na korak od povratka u Seriju A. Cezar je u završnim pregovorima sa Fiorentinom. Kvins Park Rendžers je prihvatio ponudu italijanskog kluba od 3 miliona evra, a poslednji uslov da se transfer realizuje je da Žulio prihvati uslov da prima za 50 posto manju platu nego što je primao u engleskom klubu.

Mladen Petrić

Lacijo želi hrvatskog napadača u svojim redovima. Levonogi fudbaler je prošlu sezonu proveo u Fulamu, gde nije uspeo da se ustali u startnoj postavi.

Stjuart Dauning

Liverpul je spreman da proda Dauninga za 5,7 miliona evra, a koštao ih je čak 23 miliona. Klub se pomirio sa finansijskim gubitkom, a najbliži angažovanju levog krila su Njukasl i Vest Hem.

Alarbi el Žadej

Arsenal bi mogao da dobije pojačanje iz druge francuske lige. Alarbi el Žadej je 26-godišnji vezista koji je iz Anžea stigao na probu na "Emirejts".

Luis Gustav

Bajern Minhen je ponudio Volfsburgu vezistu Luisa Gustava za kojeg traže 20 miliona evra. Fudbaler je od 2011. godine u klubu iz Minhena i od tada je odigrao 64 meča i postigao šest golova. Takođe je 10 puta nastupao za reprezentaciju Brazila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA