RAŠOVIĆ: Platili smo ceh drugog gola iz Bugarske!

- Dečko je pao kao da ga je neko snajperom pogodio - rekao je posle meča Nikola Gulan, koji je isključen u 87. minutu zbog guranja protivnika u kaznenom prostoru

  • 5

Fudbaleri Partizana nisu uspeli da nadoknade minus iz prvog meča protiv Ludogoreca, jer su u revanšu poraženi sa 1:0 (0:0) pred svojim navijačima, pa će Liga šampiona ostati neostvareni san ove sezone. Trener "crno-brelih" Vuk Rašović nije imao zamerke na pristup igrača na terenu, kao razlog ispadanja naveo je jeftino primljene golove u Bugarskoj.

- Ne tražim alibi. Skupo smo platili ceh drugog gola koji smo primili u prvom meču. Momci su dali sve od sebe, pokušavali su, trudili se. Ipak nismo uspeli da postignemo gol, dok su oni iskoristili jedinu našu grešku - rekao je Rašović posle meča.

U trećoj uzastopnoj utakmici "crno-beli" su završili meč sa desetoricom igrača, jer je posle Volkova i Jojića, na meču sa Ludogorecom isključen Nikola Gulan zbog guranja protivničkog igrača u kaznenom prostoru.

- Dečko je pao kao da ga je neko snajperom pogodio. Da sam oštro uklizao, razumeo bih zašto sam isključen. Krivo mi je zbog navijača, saigrača i svih u klubu - rekao je Gulan, i dodao:

- Nismo uspeli da stavimo loptu u gol, to nam je falilo.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bunt!

    6. avgust 2013 | 23:21

    I da nije bilo penala,ne biste prosli. Jedini zadatak bio je,dati jedan,usrani gol...

  • jovan

    6. avgust 2013 | 23:32

    Bolje cuti majke ti,kod kuce niste dali ni jedan!

  • Nemanja

    6. avgust 2013 | 23:12

    Vuce nisi ti za trenera partizana, nisi ni za srpsku ligu. Nije problem izgubiti veći je problem sto nema igre ide dok komšinicu nisi doneo titulu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA