MUSLIN: Rani gol i Marakana ruše Ukrajince!

Nekadašnji trener Crvene zvezde ubeđen da ''crveno-beli'' mogu dalje, ali da će u slučaju eliminacije na tapetu biti trener jer je veliki raskorak između ambicija i realnog stanja u klubu

  • 3

Nekadašnji trener Crene zvezde Slavoljub Muslin uveren je da ''crveno-beli'' mogu da savladaju Černomorec i plasiraju se u narednu rundu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Stručnjak koji je na klupi Zvezde dva puta ispadao od Ukrajinaca (Dinamo i CSKA iz Kijeva) nema dilemu šta je ''crveno-belima'' potrebno za prolaz.

- Jedan rani gol u mreži Ukrajinaca mnogo bi pomogao, ali isto tako ne sme se primiti. Černomorec je kvalitetnija ekipa i pokušaće iz kontri da reše meč. Međutim, atmosfera na ''Marakani'' je specifična i uz malo sreće Zvezda može dalje - rekao je Muslin, koji se osvrnuo na poraz od Dinama 2000. godine:

- Nikada nismo bili bliži Ligi šampiona. Poveli smo sa 1:0 (na kraju 1:1), ali nas je i sudija pred kraj meča oštetio za penal. Sećam se da nam je Kaladze pravio najviše problema.

Muslin je, takođe, upozorio Slavišu Stojanovića da bi usled eliminacije mogao da bude na udaru.

- Trener će biti na udaru ukoliko se ispadne od Černomoreca. U Zvezdi je veliki raskorak između ambicija i realnog stanja, što stvara veliki pritisak - istakao je Muslin za "Informer", i dodao da je razlog odlaska lekaru u Nemačku bio samo rutinska kontrola.

- Nije mi ništa. Imao sam zakazan pregled. Svi su podržali predlog da se meč odgodi osim trenera Lokomotive Leonida Kučuka - kaže Muslin.

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Groox

    7. avgust 2013 | 08:26

    Jaoooo sta bi dao da ovog coveka jos jednom vidim na klupi Zvezde... Legenda!!!

  • cika kure

    7. avgust 2013 | 09:34

    Da se ja pitam Muslina za dozivotnog trenera Zvezde

  • Tutor

    7. avgust 2013 | 09:48

    Dok si ti bio sa nama imali smo cemu da se nadamo. Vrati se Musline.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA