Da li je bio penal za Ludogorec? (VIDEO)

- Nisam ga ni pipnuo. Promašio je loptu i pao. Da sam ga barem udario, pa da je pao kako treba, a ne kao pokošen snajperom - rekao je Nikola Gulan, čiji start je sudija okarakterisao kao najstrožu kaznu

  • 9

Porazom od Ludogoreca kod kuće rezultatom 1:0 fudbaleri Partizana završili su učešće u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Iako su bili bolji rival, ''crno-beli'' nisu uspeli da postignu željeni gol. Štaviše, uspeli su da ga prime pred sam kraj meča s obzirom da je Nikola Gulan skrivio penal posle čega su Bugari poveli.

Međutim, levi bek koji je u ovoj situaciji zaradio isključenje smatra da je sve bilo čisto i da penal nije postojao.

- Nisam ga ni pipnuo. Promašio je loptu i pao. Da sam ga barem udario, pa da je pao kako treba, a ne kao pokošen snajperom. Bili smo bolji, ali lopta jednostavno nije htela u gol - rekao je Gulan posle meča, i dodao da nema šta da se zameri njegovim saigračima.

- Ispoštovali smo dogovor iz svlačionice, ali nismo imali sreće da postignemo gol. Čak je i Šćepović u poslednjem minutu promašio zicer - rekao je Gulan.

Uprkos porazu Partizan nije završio evropsko putešestvije s obzirom na to da mu sada ostaje borba za plasman u grupnu fazu Lige Evrope.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • propast

    7. avgust 2013 | 10:00

    Nije ni bitno dal je bio ili ne.kad nista ni jedan gol dali ovim levatim,sta ocekuje te kad vam dodju jace ekipe.Partizanu trebaju dva iskusna spica provjerena,koji znaju dati gol a ne ovi sto ih neko gura da bi ih prodo.

  • Marko

    7. avgust 2013 | 11:33

    Partizan nije dao gol, tako da nema veze da li je penal ili ne Bugari bi prosli i sa 0:0. Bitnije je sto su u cetri utakmice dali samo dva gola...

  • Mik

    7. avgust 2013 | 11:38

    I bez tog penala Partizan bi ispao,tako da to nije sada ni bitno. Ono što je bitno je to da Partizan na četri evropske utakmice nije dao ljudski gol. Onaj protiv Jermena u 92.minutu i onaj posle velike greške Bugara su golovi dati sticajem okolnosti,a ne iz izrađenih akcija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA