ALAL VERA! Mitrović odbio da napusti teren iako je krvario (VIDEO)

Gorostasni napadač posle razbijene arkade nije želeo da ostavi drugare na cedilu bez obzira što su doktori zahtevali izmenu

  • 4

Zlatni dečko srpskog fudbala i napadač Partizana Aleksandar Mitrović još jednom je dokazao koliko voli klub jer je, uprkos tome što je razbio arkadu u 75. minutu, odbio da izađe sa terena kako bi pomogao ''crno-belima'' da se domognu željenog gola protiv Ludogoreca.

Međutim, ni po povratku gorostasnog napadača, kojeg je povredio saigrač Miloš Ostojić, Partizan nije uspeo da zatrese mrežu, ali to svakako ne umanjuje želju i htenje Mitrovića koji je pre samo nekoliko dana sa omladinskom selekcijom postao prvak Evrope.

Zanimljivo, ovo bi mogao da bude poslednji meč Mitrovića u ''crno-belom'' dresu jer je, prema najavama belgijskih medija, već potpisao petogodišnji ugovor sa Anderlehtom.

Da je rastanak blizu govori i činjenica da su čelnici Partizana već angažovali njegovu zamenu u vidu Ismaila Fofane iz Širaka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlade

    7. avgust 2013 | 09:32

    Zvezdas sam ali momak je bruka od igrača,samo napred mali

  • zivko

    7. avgust 2013 | 10:43

    Bravo Mitre grobarcino..Nikada ti ovo necemo zaboraviti!!!

  • Bg

    7. avgust 2013 | 11:25

    Cudi me da se nigde ne pominje Ostojic, decko je ladno izbacio svog golmana iz igre, pitanje je na koliko i povredio mitrovica. On kao da je igrao za bugare, pokosio decko svoje saigrace i nikom nista...Pitanje je i koliko su ta dva trenutka doprinela porazu partizana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA