NAĐ: Ne mogu ja da štitim Šćepovića, već redarska služba

"Istina je da Šćepović ne igra na svom nivou, ali nije on jedini krivac za poraz, već je odgovoran ceo tim", poručio je sportski direktor Partizana

  • 11

Sportski direktor Partizana Albert Nađ nije želeo mnogo da komentariše incident posle meča "crno-belih" i Ludogoreca kada je vođa navijačke grupe Alkatraz Miloš Radisavljević Kimi skinuo kapitensku tarku Marku Šćepoviću. Nađ je dodao da on ne može da štiti igrače već redarska služba.

- Šćepović nije na nivou svoje igre, ali nije on jedini krivac za poraz i ispadanje od Ludogoreca. Ovo je timska igra i tim je odogovoran za uspehe i neuspehe - rekao je Nađ, i dodao:

- Štitiću igrače koliko mislim da trebam, a redarske i službe obezbeđenja treba da rade svoj posao - poručio je Nađ.

Sportski direktor kao i svaki navijač Partizana nije zadovoljan ispadanjem iz kvalifikacija za Ligu šampiona.

- Imali smo priliku, i pored pritisaka sa strane od ljudi koji se verifikuju kao navijači Partizana, a to ustvari nisu. Ipak nije to opravdanje za neuspeh. Postoji odgovornost i moja i igrača, trenera, svih u klubu.

- Nije mi jasno zašto je igra u kvalifikacijama slabija nego u pripremama, ali nemojte da "sečete glave" igračima kada to nije potrebno. Momci su se borili, odigrali mnogo bolje nego u prethodnim mečevima i na zalaganju nemam šta da im zamerim.

(P. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • heisenberg

    7. avgust 2013 | 13:42

    haha sa vama uvek neka koma

  • pikant

    7. avgust 2013 | 16:15

    Komedija sa ovom stokom ! Neki bambus, sa tamo neke tribine, sa dva razreda skole drzi konferenciju za stampu a Nadj ne sme da promoli svoje klempave usi !! Kakav klub !

  • realan

    7. avgust 2013 | 14:40

    10 poraz u nizu u Evrropi, ja bih to razumeo da je igrano sa Barsom, M.U, Bejernom, ali kad us protivnici indijanci, znači da se mnogo krade u Tole super ligi, pa nam bez pomoci sudija i ovi budu teski rivali ! Bruka je stvarno ! dosta vise sa krađama , igrajte pošteno jednom !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA